Thursday, October 16, 2008

.: Stress :.

Guys...try la tenong2 3 gamba yang ada nih untuk menguji tahap stress korang. Untuk pengetahuan sumer, ujian yang sama pernah dilakukan kat orang2 tua dan kanak2 dan hasilnya...mereka cuma nampak gamba tuh still, tak gerak2. Maknanya, depa2 tuh golongan stress free.

Tapi, bila ujian tuh dilakukan kat penjenayah, pergerakan menda2 tuh sumer amatlah rawak dan rambang. Ini menunjukkan tahap stress yang melampau. Kiranya, menda tu berputar ligat cma otak deaorng yang sentiasa suspen dan terlebih geliga untuk memikirkan teknik2 baru nak menipu mangsa. Korang plak macam mana?

Am not gonna lie, i do saw the gamba muvin2..but kejap je...then still balik...gerak2 cam gelombang jiwa i yang bergelora barangkali. Huuhu!

11 comments:

sue cipot said...

cam tu ek? errr maksudnya sue ni tgh stress giler lah ek?

sbp smua gmbr tu bgerak2. pling laju gmbr no 2 & 3.. mcm dilambung ombak..

betol ker ni cik kuntum?

Mademoiselle Cynicleopetra said...

mommi nmpak dia berputar ligat....adakah mommi psycho!

DoOrDie said...

sue : Oh no!!!!! Alaa...i pon nampak gerak2 gak...tapi...dalam few second je...then dea still teros...ikut dalam email tu...mcm tu la katanya!

Momi : Mak aihhh.....berputar ligat...ngeh ngeh ngeh...terlebih idea blogging kot?

SilverFerio said...

lu bikin wa stress la... wa tak bleh wat keja la mcm ni. jum lepak starbuck!!!

DoOrDie said...

let me ease u laling...

ahahah!

sue cipot said...

i nak laling2 jugakkkkk

DoOrDie said...

aauuwww...sila2...join the club!

aku la ros said...

tak gerak pown..gmbar mcm tu jer.. tp i tgah stress giler ni... huhuhu

DoOrDie said...

perrghh...maksudnya samada:

1) ko buat2 stress

2) mata ko ada problem

3) ko alien

pilih la pilih...

Mademoiselle Cynicleopetra said...

kesimpulannya...Mommi pernah study mende ala ini...tentang left gan right brain...

uwakakakkakaka kalau tak gerak orang tu passive tiada daya creative...hanya orang creative sahaja yang akan berjaya mengerakan gelombang dengan mengunakan daya otak sebelah kiri dan kanan hanya berbekalkan graphic giler ini...LOL

so kalau gerak2 tu kira kita gunakan otak! YEay!

DoOrDie said...

errrkk.....

iishhh...gerak...gerak....laju...berdesup2....perghh...tak dpaat kejar!!!

ahahahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...