Thursday, October 16, 2008

.: Kelantan Delights :.

Hari Rabu yang hujan lebat telah menyebabkan kitaorg bertiga terkandas kat KL Sentral. Maka dengan rela hati, kitaorang pon makan la kat Sooka Sentral - jiran KL Sentral. Itupun lepas termakan pujukan Toti.

Stop by at Kelantan Delights dan hasilnya...Suasananya besh. Amat sesuai untuk bertenet dan mentenet. Nasib kurang baik sebab hujan, kalau tak bole jer dok kat koridor makan2 dibawah cahaya rembulan dan tengok tren lalu. Romantik plak rasanya.


Ha...yang kat atas ni menu yang ada kat Kelantan Delights - well some of it la. Mula2 ingatkan yang nombor2 tuh mukasurat ke apa..rupanya harga makanan. Cheit...Tapi takper la..memandangkan its girls day out (yang tak plan pon sebenarnya) kira ok la.

Almaklumlah kita orang nih low budget nyer jenis orang. Janji sedap. So...sesekali makan2 yang grand sikit, not an issue la kan kan. Nak bagitaw la deaorang ada sorang mamat yang keje situ (baru keje actually) chomey beb! kiut banget! Sempat lah kitaorang buli dia suh amik gamba kitaorang (upload dalam FB not here..huhuuh)

So...ini lah barisan makanan yang menjadi pilihan hati kitaorang. Tak masuk air la tapi. CK minum Ice Lemon Tea, Tot - Lemon Soda and Leq minum Ice Tea je. Coba korang congak2 berapa rege? haa...layan dulu ropa bentuk makanan ni...

Pilihan Leq - Nasi Kerabu

Pinggan Ck - Nasi Dagang

Tot's Platter - Nasi Goreng Cina


Leq's Crave - Udang Goreng Tepung

Kesemua yang diatas bernilai RM 80++....Syahdu sungguh rasa hati! Apakan daya...layan je le...

4 comments:

SilverFerio said...

jahat!! jahat!!nmbtkf

DoOrDie said...

aikkk....???

jahat...???

erkkk.....???

Awat????

cikika said...

hehe..nak nyebok gak..kat shahlam ade kedai ni name molek - kelantanese food expert! kerabu die..letop gak!

DoOrDie said...

perghh...seyes? kena try nih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...