Friday, October 10, 2008

.: The Train Man :.

I'm not gonna see him this week.

Minggu depan kena la kuar awal sikit. Itu pun kalau nak jumpa dia la.

*tingtong*tingtong*

Pintu tren pon tutup. CK angkat muka toleh kanan.

YEY!BESTNYA!!!!

Train Man saya!!! Hehehe...Head over heels jap. My gosh! Terus je sms Leq.

"He's next to me. It's HIM!"

"Ko ni apsal? Sakit?"

"Train man aku la dol!"

"Tegor la. Takpon ko type msg pehtu ko tepok dea suh dea baca"

Set! Cik Kuntum terus taip baris ayat kat N70 kita. Cenggini la lebih kurang :

"Hi! Selalu nampak. Keje mana?"

Tapi kan...sampai sekarang pon mesej tu masih dok dalam folder draft enpon Cik Kuntum. Masih gementar untuk berbicara.

Hello Kitty, tolong aku. Katakan aku ok?

13 comments:

Mademoiselle Cynicleopetra said...

oh jejaka....sms begini...setiap hari saya nampak awak...awak nampak ke saya? rasanya tidak salah kalau kita mulakan dulu...jgn depa sengau jerr...mau gelak satu gerabak...LOL

tgk tu mommi otak berligar deras...LOL

DoOrDie said...

ahahahhahaha...memang sengal!!!!

DoOrDie said...
This comment has been removed by the author.
cHoco said...

la...tunjuk je le msg tu...heee...

DoOrDie said...

shyyyy!!!

Pink Marie said...

go cik kunts go!!

aku la ros said...

kalau nak tnjuk msg shy2.. cikkuntum tulis surat.. bila nak kuar pas je kat train man tu.. ngeh ngeh ngeh.. tak la cik kuntum malu sgt..

sue cipot said...

hurmm apa kata kalo cik kuntum pura2 tnya ni eh ni tren ke mana ye? i lupe nk tgk td.. then bile dia dh jwap cik kuntum tgk lah riaksi dia..

kalo dia jwap dgn ramah, so next step ialah tnya sllu nmpak u err if u don't mind u keja kat mane ek? hahaha try lah...

DoOrDie said...

mek - mekasih mek!

ros - bernas gak tu. sebabnye dea akan turun lepas cek kuntum blah.

sue - ish..ai selalu nampak dia la...We will naik from same station but i turun kat psr seni he will turun later.

balik umah kalu, pernah terserempak sekali. sama2 turun kat wangsa maju. Then dea jalan kaki. Maka, positif dea dok Wangsa Maju.

hew hew hew...tolong ahhh cupiddd!!!

SilverFerio said...

nak saya jadi pengantara ke? *wink2x

Mira a.k.a Toti said...

wah semakin gedix ko cik mok!
mmg tul selet ckp tu.. ko kenape sakit?...ha ha ha
sakit angau ngan TrainMan...
eh cik mok, ko penah dgr dea nyer suara tak? klu tak... aku tgh bygkan...hu hu hu ko tnye dea...skli dea jwb suara dea cam miki mouse..wakakakakaka!!!

Mira a.k.a Toti said...

anyway, Good Luck cik mok!! chaiyok2!!!

DoOrDie said...

toti dengki!! engat sore tokey ikan ko best sangat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...