Monday, October 20, 2008

.: 19 Oktober :.

Asereje....Dah dua kali haplod...jadi gini juga gamba kek gue....Takper laa...janji korang leh baca. Kan kan kan? Neway...Thanks for the La Manilla Cake, Sunny! U rili bring the sunshine to my life la! Never thought i'll be getting one sebabnya kalau birthday orang lain, CK yang sebok belikan kek. Maka...bila bday Ck...takdela rasa macam akan dapat kek tu.

Walaupon bertemakan biru...ramai je datang pakai baju pelbagai kaler. Takper lah..janji mereka semua tu ikhlas je nak datang beraya sambil kena paksa bawak hadiah kita! Ahahhaaa...Maka itu adalah antara hadiah2 yang CK terima.

Kalau korang nak taw, ada lagi beberapa hadiah yang CK lom kutip. Yang bakal dipos pon ada. Aminn...kalau tiap2 tahun raya gini kan bagus. Asal besday je jatuh time raya. Sonok wa cakap lu! Ini kiranya macam pertama kali i celebrate Bday beramai2..Kengkonon so called party kot. I enjoyed the company very much.

Untuk rombongan wakil orang2 kampung yang bertandang semalam...Terima daun keladi, esok lusa mai la lagi! hehehehe...memang pecah panggung la kiranya. Nasi impit tinggal 2 pek je then rendang daging tinggalla serdak2 sahaja. Kuah lodeh / lontong? Tinggal periuk kecik je. Alhamdulillahhh...tak membazir beb!

Walaupun ada suara2 nyaring yang berkata......

" Ada plak duit dea nak panggil kawan2 dia makan".

Hati CK berkata.....

" Anggaplah ini sebagai rezeki mereka. Tiada salahnya sama merasa. Tambahkan ikatan sesama saudara".


3 comments:

SilverFerio said...

nak pesen satu!!!

Kakak Tiri said...

Yang pakai tudung putih tu sapa, sis?

Aiseyyy... tak de rezeki kita nak celebrate birthday kamu :'(

DoOrDie said...

anome : pesen? ke pesan? ke patern? konpius la yang...

akak : itu rombongan cik yaya...dia lebih tawu...ehehehhe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...