Tuesday, October 28, 2008

.: Sukabumi Adventure Community Center :.

Date : 24 -25 October 2008
Day : Friday - Saturday
Starting Point : Stadium Negara - Stadium Merdeka - Stadium Negara (again!)
Mid Point : Sukabumi Adventure Community Centre, Kendong, N9
Ending Point : Office

Activities /Comment :
1) Berjalan tanpa arah tuju
2) Carik bas tak tentu hala
3) Organizer sengal suh carik klue kat jirat Cina (so insensitive!)
4) Makan minum yang tak teratur, konon konsep siapa cepat dia dapat
5) Histeria - Seyes ok ada participant kena histeria sampai kena hantar balik Bangi
6) Mandi - lupakan aja...Toilet penoh je! Tapi i sempat la mandi masa nak balik tu.
7) Above all these, organizer sux!

Nasib la kitaorang ni kaki gambar...maka sonok la juga! So...Layan je laaa....

Kakak n Abe untuk team Merah - yang chomel2 gitu!

Big Tree - apakah motif nye panjat bukit semata2 nak tengok pokok besor berantu nih?

Muka2 wanted yang rasa nak kena balun je sorang2!

Posing before operasi memanjat bukit yang mencabar

Take a break - edisi rehat masa keliling kampung

Balik Umah....yey!

Aksi poyo masa mula2 sampai.Sexited ok!


Muka2 letih tak bleh blah masa sampai kat Big Tree

7 comments:

SilverFerio said...

best siot!

Kakak Tiri said...

Hahaha... cam kelakar je ektiviti suka-suka bumi nih.

yaya|azura said...

bestnyer..... jom ajak org2 kampung pegi jom. tapi sblom tu cikyaya kena training bersungguh2 di gym! :D

DoOrDie said...

anome - best??? Hak best sebb kitaorang buat aktiviti sendiri..harapkan organizer? bwek! muntah darah la gamaknya

kak tiri - memang cam *tut* je aktiviti nyer.

yaya - baiklah carik tempat lain..sungai nyer kategori anak sungai je...takleh basah2...

Qaizer77 said...

suka bumi kerrr sembah bumi hehhee...

DoOrDie said...

errrmm....ada point di situ!

miss nur mohamad said...

arghhh tmpt tu mmg sgt suck oke! br je blik dr sne td. 3d 2 n yg mcm sgt seksa tok dilalui kt sne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...