Wednesday, October 29, 2008

.: Stalker :.

Am i a stalker?
Nyeh nyeh nyehh...think i'm nottt.....

Tapi kan korang, ari nih i purposely tak turun kat Stesen Pasar Seni. Satu sms dilayangkan ke bos terchenta dan rakan setugas :

"Sayang ku sekalian, saya masuk lambat sikit. Ada misi yang harus dilaksanakan!"

Misi ape? Misi ngendap! Owh No! Harap2 tak tumbuh la ketumbit mata nih nanti. I usha terang2 bukan main sorok2.

Dan hasilnya misi gagal. Dek kerana risaukan masuk agak lambat, CK cuma dapat polo sampai Bangsar je. Malangnya, train man i tuh tak turun2 juga. Apsal ntah? Sebab belom sampai stesen dea la!

Maka...kalau before this CK ada la buh few companies as targetted opis untuk train man (inclusive of KL sentral and Maybank Bangsar), nampaknya..kena usaha lagi la nih. Silap2 train man i lu kerja kat Kelana Jaya.

Dia pun cuak je tengok CK tak turun kat stesen biasa pagi tadi. 2 3 kali dia tenung. I like! Ahahah! Lucky me, minggu nih tiap2 hari nampak dia. Dan minggu nih juga CK pakai lawa2 ala lady like gitu!





8 comments:

yaya|azura said...

nape masa cikyaya naik train dulu, cikyaya tak penah jumpe any good looking guy?? ke sebab cikyaya naik train pukul 9 pagi aa?/ time tu semua org dah masuk opis ek? huahaha..
anyway, slmat ber-stalking! ;-O

DoOrDie said...

ehhehehhe....7.30 - 7.40 memang waktu wajib!

SilverFerio said...

good luck babe!!!

DoOrDie said...

mekasih!

Qaizer77 said...

usha keras yerr huhuu...perigi cari timba hmmm,kejar smpai dapat tau gud luck...cario..

DoOrDie said...

ai terharu!

Kakak Tiri said...

Ngeh ngeh ngeh. He noticed!! That's a good sign.

Mira a.k.a Toti said...

MOk!!!!!!!!!!!!! ko jgn buat hal... gila...tp klu ko nak buat dajal tu ajak aku sekali...leh aku knl2 ngan mamat tu... ( aiks aku potong jln ke ni?? ha ha ha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...