Tuesday, October 14, 2008

.: Anak-anak Ku :.

Muaaahhhsss!!!! Ala manja2 plak kucin2 ku ini? Yang kat atas ni Cik Teh (CK panggey la) tapi nama betul dea (nama yang Mama Cik Kuntum bagi la) Snoopy. Huhuuh..kenot give Snowie becos last time we all dah penah ada Snowie yang akhirnya murtad. Chewaahh..bley gitu?


Yang gedebak berceom ngan Cik Teh tu adalah si gemok yang jadi musuh ketat CIk Kuntum. Cheetah namanya. Ada Cik Kuntum kutuk dalam entry2 before this. Huhuh..Menyampah ai! Mama ai manjakan dia sangat..Mencik!


Tengok betol2..ada 4 ekor ke semua yang kena dok dalam cage. Tak pandai nak behave nih deaorang tu. Pasal tu kena dok kurung. Kot kasik lepas, main lepas berdesup je lintas jalan tak pandang kiri kanan!

Kira kalau ikut dari kiri ke kanan gamba ni paling kiri - Blacky (miang, meroyan), Salem (macam kucin Sabrina Teenage Witch), Stripy (paling ektif dan giler ) dan last sekali Snoopy (yang putih - paling sopan).


Ha...yang ni muka Stripy paling tak boleh blah....Tapi takper, i suka dia. Dea hektif dan selalu memberikan respond yang baik bila diajak bermain. Maka orang2 kampung sekalian, saya nak bukak offer la kot2 ada sapa2 nak buat calon menantu, sila2 lah ye kontek ai!

6 comments:

Mademoiselle Cynicleopetra said...

aduhai tengok stripy stim...mommi pun terikut stim sama....comei geram nak geget idung dia...

DoOrDie said...

ahahahha...mengada dea tu!

cHoco said...

comel la tp org takut pegang kucing... caneeee...dlu kena cakar kat dada ngan kucing terus fobia... tp geram sbb comel...

DoOrDie said...

kena cakar kat dada???

hehehehehe....ada makna tuh!

NaD said...

nak satu bolehh??

DoOrDie said...

bleyy...bley blah!

ahahahha...~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...