Tuesday, October 07, 2008

.: Invigilator da Aligator :.

Aduhai...tobat takmo join the club lagi dah! Seksa sungguh nak menghabiskan masa secara sia-sia (ehehhehehe...)

Bayangkan penderitaan mental yang terpaksa ditanggung oleh jiwa raga Cik Kuntum hari ni. Pagi nih dah la kena masuk awal (before 8 i sampai taw!). Gara2 apa? Nak ada briefing untuk menatang invigilator ni.

Invi-ala-gator tu maksudnye tukang jaga peksa, bak kata orang kampung. Mula jam 9.00 pagi sampailah ke 12.00 tghari - untuk sessi essei. Lebam mata nunggu. Then off for makan tengahari.

Rite after solat n stuff, kena sambung plak untuk MCQ - Multi Choice Question dari pukul 2.00 ptg sampai la 5.00 petang. Lucky me habis 30 minit awal. Budak2 tuh cerdik sangat gamaknya!

Nak melayan lagu, rasa macam kureng je. Kang tak hormat org peksa plak. Maka Cik Kuntum baca la buku (yang dah beli 2 bulan tapi tak gerak2 pembacaannya). Jangan tak caya, abislah juwe separuh buku Cik Kuntum baca.

Maka benarlah kata Mafia Kampung itu semalam bahawasanya, ianya satu penyiksaan semata2. Menguap berkali2 toksah nak kata la. Mata dok beliak2. Ada gak bebudak yang layan tidor setengah jam lamanya. Tak kisah. Janji tak meniru. Tol?

Kot ada yang nak suh buat lagi koje mencabar ni, tolong lah izinkan bawak masuk lappy!

2 comments:

Pink Marie said...

haha..

sabo je la.

Adzra a.k.a DoOrDie said...

taw takper....mmg ngantok tahap gaban!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...