Tuesday, October 14, 2008

.: Gara - Gara Yana :.

Blame it on Yana! Hehehe... I terpengaruh u! Inilah hasilnya apabila ada otak yang tak dapat berfungsi dengan betol dan terlebih adrenalin dalam body.


Mula2 ai berimaginasi nak jadi cover Vogue tu ha...Owhh...idaman hati!

Pehtu teringin gak rasa nak muncul kat dinding2 bangunan ke ape ke kan. Nak jadikan billboard, rasanya jauh panggang dari api...So aci je la main tampal2 poster raksasa gini.


Ha...Yang ni paling tak bole blah! Wakakakaka...Ai tak sangak dea simpan perasaan kat ai sampai siap tatoo kat badan! Auuwww!!! Makan ati la Victoria! Ahahahah!


7 comments:

Saya, Aku dan Kamu said...

yayy!! dah buat! hahaha. siap tatoo bagai. haha

Dory said...

alaaa.. nak wat gak! camne ek?

SilverFerio said...

mainan perasaan :D

cHoco said...

nak jugak...nak jugak!
ish..tapi tamo lah duk kat badan beckham...yg best nye yg poster tu...lg glamer kalo taruk kat papan bilbod tu lg glamer...

DoOrDie said...

huhuuuh...

yana - sungguh i teruja u! I like alot!

dory : photofunia.com, darling...paris hilton pon leh promo CD u, i tell u...try buat la...

Anome - perasaan takper...bukan perasan pon...ahahahahh!

Choco - sila2 la tgk website itu...memang besh!

Mira a.k.a Toti said...

ko mmg cik mok...suka tau memenuhkan mailbox aku... igt kan ape la.. tau2 gamba ko berperasan kan diri...huh!

DoOrDie said...

alalaaaa...jgn mara yang...sesekali berimaginasi tahap gaban..tak salah kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...