Wednesday, October 08, 2008

.: Konk*k :.

Last Saturday I followed Leq for Raya trip. Started with a 30 minutes bfast @ McD, Melati then to Joe's house @ Subang.

Chit chat dalam sejam gitu (yea, we have to update he on latest, juiciest gossip of each of the person in her favourite list). Sambil tu, terpaksa tunggu nasi impit Joe siap dimasak. Btw, Joe ni isteri orang yer..Nama betolnyer Joehana.

Dah gosip2, we head up to En Isa punya rumah kat Shah Alam plak. Wanted to meet Andy and hands him the Euro Shirt (which ended sssooo long ago!) but to no luck. Dia berdating2 kat Curve plak. Kira ok la melayan spagethi kat umah En Isa. Wat a lovely wife he has (and still).

Then, g beraya umah Izwan. Dah dea je yang available pon. Makan sambil melayan kolam ikan n pokok orkid yang berlambak kat nursery umah dea tu. Sambil2 tuh kena la melayan Amin yang datang beraya 2 kali dalam hari yang sama!

Hak yang lain2 tu takmo angkat call. Ape kes ntah! But then, out of everything mentioned above, still thats not the main point of me writing this entry.


Actually, Cik Kuntum teringatkan kata2 Joe when she found out I am writing a blog. Here it goes :

Leq : She's having her own blog la Joe.

Joe : Kool. U can take all the stories of our fren, and put them in written.

Me : Yeah rite! Too much drama la...

Joe : That's the point. lagi banyak drama, lagi orang suka! Hahahah..

Leq : Watak je sama, tapi buh nama lain. Bukan nama sebenar.

Me : Ermm...kita je taw which is which...Ehehhe...menarik jugak tu!

Joe : U should name ur blog as...ape eh...?

Me : Scandal ?

Leq : Biasa jek...

Joe : Konkek dan Bandar..or Konkek di Bandar...HAhahahaha!

Me : Where did that come from? Joee!!!???

Joe : Sex and the City?

All : HAHAHAHHAHAHA!!!!


Come to think of it, betol gak tu...Nyeh nyeh nyeh!

2 comments:

sue cipot said...

muahahhahaha best jugak idea tu tp pastikan lepas ni mesti ada buh tnda amaran 18sx tau

Adzra a.k.a DoOrDie said...

hehheehhe....kene dipikirkan nih...memulakan langkah menulis tele-novela gitu.

tajuk je dah kontroversi...kan kan kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...