Thursday, October 23, 2008

.: I'm Leaving.......For Good :.

Dup dap dup dap...

Esok CK takkan masuk opis langsung. Why?

Pasalnyer kitaorang suma nak pergi bersukaria mengadventurekan diri kat Adventure Community Center, Kendong, Negeri Sembilan. Pergi ber hoye2 ngan participants semer. Leh ah release tension apa yang patut. Tapi...tensen gak pasal duration PMS ai nih belom abis lagi. Gi mana donk!

Ikut plan, nak bertolak from KL around 7 pagi gitu. Sampai sana dalam kol 9 pagi. Terus beraktiviti segala sehari suntuk sampai pukul 3.30 pagi. Guano beb? Leh tahan ke ai nih? Second day tu takdelah banyak sangat aktivitinya dan budget balik KL dalam petang kot? Then Ahad coti, Senin pon coti lagi (untuk abam zool dan K.e menyambut perayaan mereka). Cukup kot rehat nanti.

Tapikan...CK tak pack ape2 pon lagi, hatta sehelai t shirt pon! Mana ngan sleeping bag nyer (tido tent ok!), kasut sport pon ntah mana ntah..Nak kene beli baru sebab masa last check dah koyak dan kopak..(pasal tuh aktiviti jogging terhenti!). Byk g yang takde..Torchlight la, first aid lagi...selimut sumer tuh...aiyaaakk!!! abislah...

Harap2 petang nih tak ujan, so that leh balik awal buat apa yang patut! Go go chaiyok!

4 comments:

Khambeng Madu said...

zol sorang jer sambut...perayaan kaum dia ni...hahaha

Kakak Tiri said...

Mesti ada KTK.

SilverFerio said...

hehehe jumpa di PD ya

Saya, Aku dan Kamu said...

selamat merentas jungle. klu jumpa pacat jgn kasik kenyang sama dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...