Monday, October 06, 2008

.: Kala Masa Muda Remaja :.

Tadi kan...CK kan godam2 la tengok MukaBuku. Come across gamba olskool ni. Adohaaai! Sungguh tak ku sangka!Kalau u ols nak taw (tak nak taw popn CK akan bitaw!) ni la muka2 baru (masa tu la) yang dok mengadap tahun demi tahun kat ITM, Shah Alam. Dari nama ITM then tukar ke UiTM, ianya masih dihati!


The surpising part, I still can manage to ingat nama deaorg2 ni. Except for 1 person which is yang paling kanan..Seyes tak hengat!

Dari ujung sekali belah blakang :

Nana - dah jadi cikgu kat skolah lama CK kat Melawati, bujang
Lin - Dah pon kawin dengan sapa lagi...suami dea la

Ujung baris depan :

Zaigot - amat aktif ngan unit trustnyer, dah kawin
Watie - yang paling slim, dah kawin
Lisut - kengkonon kembar CK, baru je kawin
Leq - masa nih muka kembang semangkuk, bujang
k3 - wahhh..begitu bulat muka mu itu, bujang lagi
CK - ahahahaha...kurus plak rasa ketika itu, bujang jugak
Watie - yang paling lemah lembut, dah selamat kawin
Tak hengat nama - tataw cerita...


Ni lagi satu bukti kegilaan mental ditahap dewa. Pergh! Masuk Dikir Barat CK ni dulu ye? Ahahhaa..kalau tere..cariklah CK yang mana satu. Ahahahhaha....Nak sambung gelak jap!

p/s : Credit to Zaigot. Tq bebeh for uploading these in MukaBuku!

6 comments:

cHoco said...

wah wahhhh kurusnye akak kite ni ye... chUMeL... siYEs...

NaD said...

ala..tauuuuu..yg baju merah tu kan? kan? kan?

Saya, Aku dan Kamu said...

saya juga product keluaran UiTM. yayyy

Adzra a.k.a DoOrDie said...

choco - kurus...diwaktu itu...la ni takla gemok..tapi gebu..aaahahaha

nadv - pergh..terere!!!

yana - gimme fai bebeh!

SilverFerio said...

dh agak dah yg merah itu saga :D

Adzra a.k.a DoOrDie said...

elelelele....yo yo oooo~~~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...