Friday, October 10, 2008

.: Konk3k Di Bandar :.

Kawan-kawan yang dihormati sekalian, sila beri perhatian. Dengan ini diumumkan bahawasanya, saya, Cik Kuntum telah cuba untuk memperkembangkan bakat penulisan saya dengan menghasilkan satu novel dalam talian (online novel la konon!).

Cik Kuntum menulis secara suka-suka dan terbuka. Korang kot kalau rajin (atau buat2 rajin) , silalah melawat tapak penulisan (eh..mcm penah ku dengar..tapi di mana ya?) Cik Kuntum kat alamat ni http://konk3kdibandar.blogspot.com.


Ketahuilah bahawasanya tak ada satu pon gamba porno (mana taw kot2 K.E or Abam Zool carik) yang dipertontonkan kat dalam umah tu. Walaupun alamatnyer begitu, tapi ai sopan lagi u!

Cerita kat dalam tu, most of it ala2 imaginasi permainan bahasa dan mungkin ada betolnya. Cuba la korang teka part yang mana. Watak2 takat ni belom bernama kecuali Aku dan Dia seadanya. hahaha...

Keep reading guys! I leboo all! Muahs ! Muahs! Muahs!

4 comments:

Saya, Aku dan Kamu said...

dah baca baru 2 3 entry. ai loikeeee!!

tp naper konk3k?? hahahaha

zool irfan said...

tajuk pun dah ganas..

dengan pantas i teruss zassssssss ke sana...

jum kawan2..

SilverFerio said...

ada apa kat sana?

DoOrDie said...

yana - u'r the bommmm!!!

abam zool - dah agak dah....

anome - mcm2 ada...tq for ur encouragemeny yea? i will cont wirting no matter ade ke takde olang mau baca..

mekasih korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...