Tuesday, October 21, 2008

.: Semi Colon P :.

Adehh..Korang pernah tak mengalami situasi sukar untuk bercakap ngan orang yang berbeza generasi ngan korang?

Contohnya ketika penggunaan ayat2 atau terma2 (terms) yang agak canggeh manggeh (teknologi terms ah selalunya). Korang cakap ngan atok, ayah or maybe pakcik yang bukan sezaman ngan korang.

Agak2 hasilnya positif ke atau meninggalkan kedut seribu makna kat air muka mereka? This is wat happen just now...

Ayu : Cik Isa...baca lah sumer email2 ari ni

Cik Isa : Kejap la..Den tongah baco la ni aaahh

CK : Ntah la Cik Isa ni...lambat betol...

Cik Isa : Eh ehhh...ni apa benda ni dia taip ni...Semi colon P..

CK & Ayu : Semi colon p?

Cik Isa : Apa ntah...macam mana nak baca ntah...lagi satu "SYG". Camna nak pronounce?

Wakakaakakakak...gelak besar la kitaorang!!!

Ayu : Cik Isa, Syg tu...SAYANG la...!!!

Cik Isa : Huh?

CK : Semi Colon p???tgk jap


Wakakakakakakkaak!!!Gelak guling2 lagi!!!

korang nak taw apa yang dia dok musykil??? Menda kat bawah nih ahhh...



:P

2 comments:

SilverFerio said...

bacanya begini

titik bertindih p

DoOrDie said...

ahhaahahha....sorang lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...