Wednesday, October 22, 2008

.: Longgokan Rakyat Terhormat :.

Marah.

Hangin satu badan.

Berapi.

Berasap.

Sakitnya hati pagi ni. CK dah sampai kat LRT stesen tuh dalam pukul 7.40- 7.45. I should be getting my train 3-5 minutes later. Guess wat? I have to wait until 8.15 to get on the f**cking train!

Gosh! Dengan punya la ramai makhluk yang tukar tren (3 bijik in total) dan umat yang bongok2 potong q. I do understand masing2 nak cepat dan tak mahu terlewat sampai kat opis. But please laaa! Orang lain pon sama jugak! Apa ko ingat orang2 lain (speshly CK) dok melangak je kat opis tu? Tak boleh ke ikut barisan?

The worst case scenario la kira pagi ni. I cant move at all. At lots of people terpaksa cium bau ketiak orang lain. Masing2 dok meggapai railing untuk berpaut maka sapa yang katik memang jadi mangsa.

I even have to berpaut kat sorang Leng Chai ni. Cuma yang tak syok, bau badan dia kureng sikit. Perghh!!! Macam nak pitam dah cek! Masam2 sikit. Gosshh...Pehtu naik plak mamat kontrak sorang nih. Bau kepala dia...Adoyaiii...Tak bley blah...! Seksa betol dari Stesen Putra sampai KLCC. Then only reda..That's when...

"Sampai KLCC. Azab tol! D worst so far. Wish u were here"
I would be squeeze together with u in d train then

"Yeah..Better be in someone arm that u wish to rather than jz anyone yang x wangi, x hensem"
Me wangi ke? Pagi ok la kot..Hensem? Well not in that dept la dear...

" But i know u sayang i..Betol tak? Jwb cepat!"
Hehehe...Yee...sayang...

"I masuk kol 8.45 tapi...Xpe, my boss da taw. Once in a blue moon"
Ok. Gud to have an understanding boss...

"....and a lovely sayang.."


Heheheheh..Shuuweeett tak? Apakan daya, itu bukan perbualan boipren - gelpren..

3 comments:

SilverFerio said...

dulu2 bergayut dlm bas mini & bas panjang je...

yaya|azura said...

alaaaa shuweet... wish u were here too. :)

DoOrDie said...

anome - patut pon....panjang....eh, tinggi i mean!

yayake : shuweet sokmo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...