Monday, October 20, 2008

.: Sejak Ku Pandang...:.

Sejak ku pandang wajahmu...
Hatiku bertanya selalu...
Siapa dia...Memikat pandangan ku....
Ingin ku tanya namanya...
Tapi hatiku rasa malu....

Pergh....terngiang2 lagu nih kat gegendang telinga Cik Kuntum sejak dari pagi tadi. Apakan daya Cik Kuntum masih gagal melaksanakan misi yang sepatutnya dilakukan dalam tren pagi tadi.

Kata Cik Leq :

" Juz talk la. Buang masa je gini. Figure out how if you want to. if tamau, stop talking about him. Penat dah aku".

Sungguh kijam ayat itu. Tapi.....

Kenapalah susah betol nak bukak mulut ngan mamat nih ah? Aiseh! Walhal...dah sah2 sebelah menyebelah...Body touch pon sudah. Tapi...erghhh!!! Apa nak jadi ni CK...Umur dah menginjak setahun, takkan la nak tunggu2 lagi. Gosh!

For once! Talk to him!!!!!

(but i just cant....or i wont??)


15 comments:

Pink Marie said...

just go.

Andy said...

Kalau u act cam gini.. bersedia utk melepas la jawabnya...

Betul apa cakap leq. *sigh*

DoOrDie said...

aduuhhh....kena lagi!

no mercy la korang nih...

ishhh....sob sob sob...kejong urat saraf den mcm nih!

Kakak Tiri said...

Here's another point!

Jangan mengharap sangat ok. Tah-tah laki orang!

Not to spoil your fantasy on this heartthrob of yours, but he can be one, you know... someone's husband and a father to a few.

Orang jantan ni body mentein dik!

sue cipot said...

baru je cik kuntum nk tegur tup2 hp dia bunyi & jeng.. jeng..

"hello yang nati ptg ambik kak long dr skolh ye abg ada meeting xsmpat nk ambik"

How???????

aku la ros said...

gud luck cik kuntum

DoOrDie said...

adeh...kono lagi...

untuk akak tiriku..
saya telah pasti dia belom berkahwin..ini kerana dia ada sorang lagi kawan yang boleh dikatakan selalu je togede2 naik tren ngan dia. tapi kalau dia tunangan orang...ai tak sure la puler..

untuk sue..
memang la kite takmo menaruh tinggi...tapi pernah la "ter"baca sms dea...ayat dia cam stended2 kita2 ni je...

ros...
mekasih la sangat2...i will try my best to know him..bukan nak kawin ngan dia ke ape...just for the sake nak kenal...

DoOrDie said...

owhh..akak tiriku....kawan dia tuh dok serumah ngan dia..

neway...korang mmg besh..mekasih atas keperihatinan kalian itu!

moshi2!

Qaizer77 said...

u must make the first step la..kadang laki ni perasan,tapi die pon pemalu gak kikiki....gud luck chayok...

DoOrDie said...

tuh ah pasal...takper laaa...keep it low...kang ternampak lebih2 plak...buat bodo je laaaa!!!!

SilverFerio said...

lalu depan dia, kata la 'tumpang lalu' :d

DoOrDie said...

nak tumpang lalu??

yang...lrt nuh padat yu...camne nak tumpang2 lalu...aiayak!

Mira a.k.a Toti said...
This comment has been removed by the author.
Mira a.k.a Toti said...

benggong!!..takpe2 klu ade masa aku naik LRT sekali ngan ko... aku try tnye kan...
ayat 1st : oppss...sorry i terpijak kaki u ke? i rase cam terpijak someone nyer kaki tadik...sorry ye!
(kan ke tren tu padat & berhimpit2?)

DoOrDie said...

kot ye dea dengar...pasal nyer...tinge dea sumbat ngan ear phone...sama je macam aku...

guano!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...