Tuesday, October 28, 2008

.: Meja Saya :.


Ini la rupa bentuk pandangan meja Cik Kuntum. Takde banyak menda pon kat atas meja nuh. Secukup rasa je sumer. Stationaries tak buh atas meja, kena simpan dalam drawer. Tak sanggup ai asyik kena kidnap jek.

Yang pasti, i like my desk to be filled by menda yang comel2. So nyer...end up la ngan menda kecik2 teddies ngan kucing dari Bali yang Ee Shen bagi dulu. At least takdela stress sangat time keje.

Owh, tertinggal plak my stress ball. Bukanlah bermakna CK nih sering stress..Cumanya, kadang2 sonok jer main baling2 bola tu. Melantun sini sana, gumbira je rasa di hati ini. CK rasa nak lekat2 segala poster kecik or post card (yang dulu2 free je amik kat TGV KLCC, tataw sekarang ni ada lagi ke tak).

Ape2 pon....cuba tgk skrin tu betol2...Kaler biru cam lawa je kan? Skrin meebo tu! Ahahaha! Almaklumlah ade firewall, takleh nak isntall YM direct. Maka kena la masuk pakai meebo org Yahoo Webmessenger. Janji ado!

Ermm...baru terperasan...balang makanan tu dah kosong laa...Kene isi kudap kudapan ni. Takper...Lunch nanti kita usha apa yang patut. Tak bley biar kosong lama2 u...

2 comments:

Kakak Tiri said...

Comelnya kucing atas monitor tu.

Dulu kita pun punya workstation. Tapi kita blah tinggalkan camtu je. Pi mampus itu manusia durjana semua. I dont care. Muah ha ha.

DoOrDie said...

adehhh....ini aura2 hengry nih...ahaahahha...

takper, home base opis lagi meriak yu!

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...