Wednesday, October 22, 2008

.: Poyok Tuah :.

Perghh...setelah rasa hati yang sangat jaki (dengki) ngan budak2 kat opis ni...CK pon dengan banggannya sent satu email berangkai bagi suggestion nak buat Pot Luck untuk staff ngan management. Bole la beramas mesra kan?

Overwhelmed by the replies received (sampai kejong inbox our Head), proposal itu diluluskan untuk di laksanakan. Sonok wa cakap lu. Planning yang cuma makan masa 1/2 hari lebih kurang terlah terlaksana dengan jayanya. Indahnya donia!

CK tak bawak menda dasat2. Just prepare sandwich tuna je. Janji abis u! Daripada membazir kan kan kan? Ada menu2 lain yang gempak2 gak...Spagethi, macaroni bakar..Rendang, lemang, nasi impit dan kuah kacang tu wajib la kira.

Kuih muih raya toksah kata...banyak juwa. Kek batik, popia, cekodok pisang pon ada u! Sumer orang tak kira department bergumbira gelak ketawa bersama. Sungguh seronot! Even HR personnel from HQ pon kata "It's now a good team. You really support each other." Pergh! Terharu siool! Tapi...itu semua takleh lawan ayat Head kitaorang :

"Eh, adzra...I saw ur email on Pot Luck. Banyak laku wooo!!!"

dan juga...

"Guys, ini hali i takda bawak apa2..So tommorow i will belanja all breakfast."


Sonok ni...kitaoran dah start mengorder dah...Yuuhuuu!!!

2 comments:

SilverFerio said...

esok ada jamuan raya kat opis... so malam ni mo kempiskan perut

DoOrDie said...

perghh...sungguh efektif plan kekanda itu...syabas..tupperware tak bawak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...