Monday, September 29, 2008

Tidur Dea...

Heehehe...This is what u get when you go all out for shopping.

Operasi yang bermula daripada Masjid India, berjalan kaki up to Jalan TAR, Sogo, Maju Junction dan kawasan sekitarnya.

Hasilnya, beli kain ala2 cheongsam kat Jakel, beli kasut kat Maju Junction (still thinking nak beli sandal kat Vincci). Then belikan Dekdek purse baru, tudung untuk Mama.

Erm..untuk Papa, Abah, Suzie and newly wed tak beli apa2 g...Takper la kot. Part tuh, belanja makan je kot? Makan besar di pagi raya? Bley gitu?

8 comments:

Kakak Tiri said...

Hahahaha. Ni sapa ni Cik Kuntuman? Ni Cik Kudup ke? Sian.

I pernah rasa nak pensan sangat-sangat dah... masa jalan dengan my best cousin kat Jalan TAR masa bulan puasa. Padahal masa tu dua-dua orang tak puasa. Huh. Tobat nak buat lagi.

Mademoiselle Cynicleopetra said...

hahahah sape tu ya? pengsan ke tidor tu...hahahahaha...

mem ituhari mommi tak pose letih amat...lah nih dah pose cergas pula buat kerja rumah...LOL

Adzra a.k.a DoOrDie said...

sian selet...huhuhu...takper...at leat berbaloi ma!

yaya|azura said...

har har har .. comel je dia pengsan.... cikyaya arinie gumbira senang lenang makan n tido ja.. :D

Pink Marie said...

ni cem yg dtg aritu je ni ape nama dia Q ape hihih..

alala makruh tau tido2 time pose neh.. ekekek wah cik kuntum tuka umah baru lagi lagi mau raya lagi dia tukaaaaaaaaa!!

Mira a.k.a Toti said...

eh selet ka? nape aku tatau korg pi shopping? tak ajak??????
mencik ar nk majuk tak kira...

Adzra a.k.a DoOrDie said...

yaya - chumel ke? hish hish hish

pinkie - ha ah la mek..yang datang itu ari lor...cik seleq namanya

toti - ari sabtu lepas, itu pon last minit ..tup2 leq ajak...jgn ah majok yang...

Mira a.k.a Toti said...

aku tak kira...nnt raya nk duit raya! ko RM50 selet RM50..ok? he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...