Tuesday, September 23, 2008

Zaman Muda Remaja

Tu diaa....kalah Ah Wie ngan Eh La Pajira! Hehehehe...Masa kemas2 bilik itu ari, I come across la album lama2. Terkenang la zaman dolu2.Ahaks! Masa zaman kiut miut (sampai sekarang pon kan kan kan?). Yang kat atas ni gamba Cik Kuntum ngan adiknya Boy (dah jadi laki orang da pon!)


Owhh..sungguh seksi pose ku ini! Ahahhaa...ini ngan nenet sedara kita, Hjh Hamidah Noor. Kitaorang panggey Iti je (bukan E.T occay!). Time nih rasanya umo dalam 3 - 4 tahun la kot. masa bulan pose dah kene belajar puasa dah. Abah yang suruh. Masa kecik2 i suka bergaya u! So nyer, dah puas la pakai singlet minglet, short pendek segala n kuar jalan2 kat public zaman dolu.

Memang Al-Qura'an tu beso ok? Masa tuh orang mengaju surah Al-Fatihah. Kiranya khatam muqaddam gitu. Time nih 6 tahun kot. Siap ada kek pulut kuning lagi tu Mama sediakan. Al-maklumlah cucu ustazah..kena la rajin2 ngaji. Arwah nenek memang ada skolah dulu. TAPIS namanya - sekarang dah jadi tapak Baitulmal kat Kg Pandan sana. Pengetua la kiranya. Nenek mengajar tak mintak bayaran. Ikut suka la orang nak bagi ke takmo...Amal katanya!


Ha...Yang ni satu g aktiviti wajib Cik Kuntum. Kalau tak jumpa kat dalam umah tu, cariklah kat luar. Mesti tengah berkepit ngan megazine ni sambil jalan2. Kot tak pon, diri atas meja sambil buat public speaking tak tentu hala.Meleleh2 air liur..Hahahaha...sungguh chomey rasanya diriku ketika itu.So...will this cute lil girl become a hot chicks to die for?

15 comments:

Wan Salim said...

hmmm..canti moto RX S 2 hehehe...teringat zaman kanok kanok dulu...cik kuntum x yah lah jadi hot chik panas hehehe...

Adzra a.k.a DoOrDie said...

aisehmennn...hot chick panas???

lebih hangat dari biasa!

Wan Salim said...

hahahah...jngn nk raya nii..nnt terbabo nnt hehehe

Adzra a.k.a DoOrDie said...

alolooooo.....i can handle it la.

meriak sungguh!

Wan Salim said...

hehehe....kene ayam goreng tengkorak nii best nii..

Pink Marie said...

hm rasa nye ada org2 kg kita yg wish derg jadi nenet sedara cik kuntum tu..

hiks!

Kakak Tiri said...

Magazine apa tu sis?

NaD said...

uii..haruslah hawwt kan? cumel pp tembam takleh blahh..

Adzra a.k.a DoOrDie said...

Mek - Sapakah orangnya itu? Kuntum konpius...

Mem - Vogue kot? Tapi majalah pompuan la...Ada fesyen2 gitu...ralit tengok gamba femfuan2 lawo mekap...

Nad - Me shy lor...nyeh nyeh nyeh

Wan Salim said...

mase kecik kepit buku satu kg dh besow ni kepit pe plak hikhikhk...

Gee said...

comelnya dia..!!! :D

Adzra a.k.a DoOrDie said...

waaahhh...cek wan??? len macam je komen itu?

kak gee - mekasih!

WanSlim said...

hep jgn salah tafsir...cikj adra mcm2 leh kepit buku leh beg bleh bantal bucuk pon bleh di kepit..hahaha..ade ke bantak bucuk niii hehehe..

Mademoiselle Cynicleopetra said...

oh disini dok nya wan salim itu..dia tak dpt tengok blog mommi waktu tu...nak bagi salam tapi tak tahu depa tu dok mana...di kesempatan ini salam buat wan salim...

Adzra sungguh comei dan cekci sungguh....hehehhe kiut

Adzra a.k.a DoOrDie said...

ghehehehehe....cekci aaahh..time tu ade shape yang mengiurkan!

la nih...i prefer to call it volapses!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...