Friday, September 26, 2008

Ikan Itu Makan Kaki Ku..

I must admit, I am addicted to this activity. For good wat..kan kan kan? Memang dah ala2 terpengaruh sungguh seh. Dua minggu sekali sure Cik Kuntum akan ke Centrak Market untuk buat aktiviti nih. Tok, lenkali kita bley pegi togede2 eh? Elok untuk bersihkan kaki sebelom hari pak pong pak pong!

Yang bestnyer lawatan hari ni, for the first time Cik Kuntum jumpa lelaki buat aktiviti nih. yang sorang2 layan perasaan sambil dengar lagu ada...yang datang by group pon ada. Kagum plak rasa. Satu lagi kemajuan kat kedai ni, dulu kolam ada satu je - itupun macam nak tak nak je buat kolam.

Sekarang ni, kolam dah upgrade. Cantek jadinya. Ikan pon dah tambah banyak. Dengan touch up baru ni, baru la nampak best sikit nak memanjakan diri. Hopefully tokey tu tak naikkan rate. Currently ratenyer RM5 - untuk 10 minit. Reasonable la kan?

Almaklumlah, shoot pon pakai N70 Cik Kuntum nih jer..maka susahlah korang nak tengok ikan tuh sekor2 kat dalam kolam tuh. tapikan, tadi ada sekor ikan mati. Cik Kuntum hand pick ikan tuh then kasik kat tokey kedai. Dalam hati tertanya2 "kaki sapa lah yang serupa tuba!haha!".

So nyer, kalau korang2 meronda2 kat CM nun g la but spa fish nih. Licin je kaki, i tell u! Cuba lah!

3 comments:

Gee said...

kat JB ni diaorg buat cam temporary kolam jer.. yg inflatable tu.. nak jugak cuba tp takut.. hihihihi

Kakak Tiri said...

Buat geli-geli boleh lah. Hahahaha.

Adzra a.k.a DoOrDie said...

ahahahaha...memang geli2 merenyam ..hahahahahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...