Tuesday, September 09, 2008

New Stuff on The Shelves

Sebelom berbuka semalam, sempatlah Cik Kuntum berjalan2 ke Kinokuniya. Sapa yang tak taw tu Kinokuniya tuh tempat jual buku occay!

As a result, new book accompanied me home. Well, actually I need sumtin to read while waiting for my huney buney Leq. (hahaah! jangan terpengaruh, i still single occay!)

Try la nak baca buku yang satu nih. Tengok summary macam best je. Tengok review online pon macam seronok je.

Yes, its white. Second book of the same colours. Kena jaga tol2 nih. I will continue my reading habit ni..jangan hangat2 je udah!

Nanti Kuntum bagi review ye once I have finished reading it la. Tunggu saja donk di lembaran akan datang! Sapa2 yang pernah baca buku ni, dialu alukan memberikan komen anda. C ya!


5 comments:

NaD said...

suka jugak gi kinokuniya. tapi tak suka beli. hehe

Pink Marie said...

books??!!

books r junks they r not good for my health.
hihihi..

takde la. mek cuma tak suke baca buku. but mek suke baca review =)

Adzra a.k.a DoOrDie said...

Nad - terjebak juga kami dalam senario begini...tapi apakan daya, lepas sangkut kat satu buku nih...timbul plak minat membaca.kui kui kui

Lady Pinkie - Well said. Review lagi compact kan kan kan...Selain sotkhabar yang kadang2 miss baca tuh, terpaksa la merajin diri carik bahan2 lain..

Kalau tak kang..nampak naw malasnyer...Tapi...bukan baca buku teknikal pon..har har har...Idokle bertambah power IQ kuntum nih...

:-)

Si Tukang Karut said...

momimok hantu buku...maka buku2 mok dah masuk beribu di rumah skrg nih harus mok hentikan tabiat mengumpul hama dan dustmite...itew...teruja tengok buku ini...

Adzra a.k.a DoOrDie said...

beribuw...?

ade rasa nak derma...? wink*wink*

besday kite dekat sudaaahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...