Tuesday, September 09, 2008

Berlilin Kitak?

Its been twice this morning! Ha! Jangan nak pikir bukan2 ok?

Blackout la plak dalam opis ni. Trip tak pasal. The last 2 hours (sumwhere around 9 am) dah jadi sekali. Ni jadi lagi.

For those yang tak save document memasing, meraung la kejap. Apa nak buat, dah nasib badan! So, kitaorang bajet2 lagi dua jam sure trip lagi.

Dun know wats caused the whole thing. Ada ke orang yang tengah bakar kuih raya tanpa pengetahuan ahli2 opis nih? Kuih bahulu barangkali!

Usah risau kawan2 ku sekalian, gamba with lilin tuh buat pemenuh syarat entry je. Kasi dramatik sikit. Takdenyer nak kalut2 berlilin2 bagai kat dalam opis nih. Nampak macam ade kultus lak nanti. Kuntum nak sambung ber bz bz...daa!!!!

2 comments:

SilverFerio said...

teringat candle light diner kat umah kawan lama dulu... seronok!!! tetiba dah dekat nak dinner... karan putuih!!!

Adzra a.k.a DoOrDie said...

candle lite di rumah kwan lama?

ermm...fomfuan ke lakhi2 ehh...


nyeh nye nyehhh (sambil kuar tandok!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...