Tuesday, September 30, 2008

Iftar @ FSTEP


Semalam berlangsungnya upacara makan2 buat hari2 terakhir berpuasa di opis Cik Kuntum. Ala2 beramah mesra ngan student2 yang ada kat sini la. Ramai juga yang hadir dan sedih juga sebab there are few of them yang terpaksa "tidak-menghadirkan diri" due to tiket bas, keretapi, kapalterbang dan macam2 g ah dan pon dibeli. Kalau tak balik nanti, rugi plak kan?


So nyer, Cik Kuntum pon join la the people. Kang kata anti-sosial plak. Apakan daya, Cik Kuntum makan sikit je la. Bukannyer tak sedap menu nasi beriani berlaukkan ayam masak merah, dalca yang likat dah meriah, daging rendang yang nyaman dan juga acar rampai itu... tapi Cik Kuntum ada date lain after that, i tell u!


Tu boss Cik Kuntum yang tambah..err...er...berapa kali round ntah. Tak dapat dikesan! Kejap2 dea bangun, bawak balik pinggan full. I konpius u! Anyway, seronok gak makan ramai2 ngan student nih. Barulah rasa mesra, senang nak berbicara. Cik Kuntum kan, mesra alam orang nya. Look forward for Open House Raya puler. Yee Haaa!!! Esok raya! yey!

2 comments:

Mira a.k.a Toti said...

besh2...ko nyer open house bila?

Adzra a.k.a DoOrDie said...

open house cek ahhh....ermmm thinking on 19/10.

syarat2 kemasukan
1) bwk makanan sendiri
2) bawak hadiah besday aku!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...