Sunday, September 14, 2008

Perasmian Meja Baru

Ini sebenarnya entry yang patut dibuat pada ari Khamis yang lalu.

Ketika hari yang berkenaan, Cik Kuntum ngidam nak makan Spegeti Meatballs. I am not sooo into Italian's food. Tapi pikir2 balik, banyak gak masakan dorang yang Cik Kuntum bedal. Dorang tu ntah reti ke tak nak makan masak lemak cili padi kita kan kan kan?

Tengah2 pikir kat mana nak melunaskan tekak dengan untaian spegeti..Cik Tot sms threesome** (nyeh nyeh nyeh..jgn main2 sms pon bole ok!) mengajak datang berbuka kat umah dea.

Simple je reasonnya..Nak ajak merasmikan meja makan umah dea. Excited la tuh! Cik Kuntum tanya la menu apa yang nak dipersembahkan untuk santapan. Katanya "no idea". Hehhe...masuk jarumlah kita. Apa tunggu lagi!

Cik kuntum minta Tot masakkan spegeti meatball itu. Siap order garlic bread lagi. Tak dilupakan juga siap request suh beli French Bread tu kat mana sambil bitaw harga. Sungguh poyo ku rasakan!

Nahh...hasilnya, kitaorang bertiga campur ngan Tokey Ikan berbuka la together2. Tot ni non muslim sebenornya, eksen je buka pose beriya. Heheheh...Takper, yang penting niat tuh!

Buat tambahan, adalah sosege ngan spring roll (ala...popia la!) yang diminum bersama2 pepsi ataupun peel fresh orange yang nyaman itu.

Balik from umah Tot tanpa perlu membasuh apa2 kecuali mulut adanya. Burppp! Kenyang siioott!!! Buat Tot, rajin2 la jemput lagi!


4 comments:

SilverFerio said...

sedapnya!!!

nak rasa sket

Adzra a.k.a DoOrDie said...

tak pose ke ape ni???

musykil2...

Hanamichi_Sakuragi said...

bestkan makan free hehehehe

Adzra a.k.a DoOrDie said...

nyeh nyeh nyeh....itu suda tentu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...