Wednesday, September 24, 2008

Wang Besar Lagi?!

Alhamdulillah.....

Ingat tak few entries back, Cik Kuntum bitaw yang kita dah dapat duit raya..kan?

Semalam, Cik Kuntum dapat lagi. Yey! Gamba kat sebelah tuh buat hiasan je. Sebab hakikatnya, Cik Kuntum dapat 4 keping note yang sama!

Namun begitu, atas dasar timbang rasa yang sangat tinggi, CIk Kuntum bagilah sehelai kat boss Cik Kuntum.

Ye la, last time boss share ngan kite so this time kita share plak ngan boss. Mekasih eh boss! Not bad huh? Belom pon raya, tapi dah dapat dwet raya. I like!

Namun begitu, duit raya last week, Cik Kuntum dah laburkan ke langsir. Hak yang ni, bakal di laburkan ke upacara makan2 sebentar lagi. Hehehe. yang syiok lagi tu, gaji dah dok dalam float. Tengah malam ni clear lah ia. Esok, nak kene kuarkan. Untuk tukar ngan note baru.

Festive feel dah mai dahhh!!!

9 comments:

Wan Salim said...

wah dh besaw pon dapat duit raya lagi untug la badan..bg la sekeping huhuu

Adzra a.k.a DoOrDie said...

nyeh nyehhh.....tak dapat la jep!

SilverFerio said...

tak nak sahre lagi ke belen2 tu...

Dory said...

xde sape nak bg aku ni duit raye.. hampagas sungguh.. haha

NaD said...

ini tidak adil! hohoho.

yaya|azura said...

hebatnye... 4 kepins tu.. cikyaya paling best pon dapat dua kepins je... tapi sampul dowit raye.. berkepins-kepins cikyaya dapat.... hampes.

p/s: cik kuns.. jum pi mkn eskrem. :P

Adzra a.k.a DoOrDie said...

heheheheeh....more to come...

abg man - belen2 kalu tinggal sen sen laaa

dory - hang mintak la kat bukit

nad - biznes hang kan kencang...patut bg dwet raya nih

yaya - bila eh?

Kakak Tiri said...

Alaaa... nak jugak. Apa kata Cik Kuntum laburkan sekeping kat I?

Adzra a.k.a DoOrDie said...

aauuwwwww.......nak labur cenggana tuh..dah nak abis daahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...