Thursday, November 06, 2008

.: Menggelabah! :.


Adeh. Bikin panas betol la! Dalam pada CK takde hati nak update blog arinih...ada plak Hamba Allah bersemangat waja bagi idea.

Do u guys remember on my previous entry pasal edisi berekspedisi kat Kendong tuh? Ha...yang pasal si mekap tebal itu (oh, i said it again!..duhhh!). So nyer, today my fren kat opis nih dapat call daripada femfuan itu...Dengan sedikit nota untuk CK - "Kirim salam kat Adzra Tempayan". Wat the heck!

Pehtu...pukul 3 tadi, boss beso lak dapat call dari femfuan terlebih mekap itu (ahhh...tercakap lagi!) yang mengadu domba, nak saman segala. Eleeh! Apa ko tak bley baca blog aku betol2 ke? Ada nampak clause kat situ tak? Puas CK kalerkan merah. Lagipon, i didnt mentioned any names or Company. Why so kang cheong? itu namanya, sapa makan cili...dia rasa pedas. Kan?

Dah lepas setengah jam dia mengadu2, boss pon panggey mengadap. 4 orang sekaligus ok...Boss nasihatlah ala kadar. "Stop it la. She kecik hati cuz kene personal attack". Duuhhh!!!!!Kitaorang pon cerita la pasal email layang sumer. Menggelabah! Ha..amik ko...Itu baru sikit CK buh entry..If i mention pasal menda2 lain? Dalam pada nak jadi faci bole plak pakai suar ketat skin colour (nak tayang kat budak2 lelaki ke?), tinggalkan bulu mata rata2...

Ahh...wat a crap! tak kose ai nak melayan kerenah orang tua yang berjiwa sensitif lebih menggeletis dari biasa! Kang lagi ai usik, mau nanes dia...cair la mekap dia (owh..tercakap jugak!). Cik Puan, ai tak puas ati...i buh sume kat dalam blog ai...Blog sapa? Blog saya! Cik Puan tak puas hati, apsal tinggal2 mesej je? Tak larat nak cakap ngan ai sendiri ke? Tak mampu eh?

Maybe saya nih nampak lebih singa dari Cik Puan walaupon tak payah nak pakai mekap tebal2. Bawak2lah insaf, kembali ke pangkal jalan weiiihhh.....


5 comments:

Kakak Tiri said...

Aiyooo... mo nanges sudah. Hehehe.

Jum gumbira ria. Sok sembang-sembang dengan Train man. Yuk.

DoOrDie said...

eeyyeyeyeee....looking forward to!

bia dea nanes! ahahahahaha!

Zu said...

sib baik bos tak mengamuk ngan CK

DoOrDie said...

nak marah watpe...we are client, u give rubbish...thats wat u get la..

n ...hello, dah stated kan...my personal blog means my own view. i dun give a damn bout others. Wats right to me might be wrong to you n vise versa.

I'm not gonna pleased anyone except for myself.

Dory said...

terase makan laksa la.. rsnye colleague i xtau i nye blog.. kang kantoi lak i ponteng kje.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...