Friday, November 28, 2008

.: Happy Bday Encek Eddee :.

Whoa...masa untuk makan kek lagi! Hari Senin lepas makan kek Siah (besdaynya jatuh pada hari Ahad). Kitaorang kumpul2 dwet beli Secret's nyer Chocolate Indulgance. Nyaman banget donk! Nanti CP aplod la gambanya..tertinggal tren plak! Hehehehe!

La nih , hari ni plak kan...Besdaynyer Cik Eddee Pfordten. Pelik sikit nama dia sebab ada darah2 German gitu. Thats why rambut ade highlite sikit (haahaha..ngan bantuan inai je tuh!). Throw him a surprise party la jugak. Sikit2 je janji sume hepi.


Nak tambahkan lagi rasa seronok tuh, CK pesan kat Cik Leq (ari jumaat kan kitaorang ada lunch date) to buy Bday Card yang spesel - besar sikit la for sumer orang sign. Tup2 dia bawak mai, amik ko! Memang besor sioott!


Puaslah masing2 sign nama n wish untuk dia. Macam2 deco ada. Sumer tak sabar tunggu nak baham kek. (Eh, sorry eh...CK lupa rotate itu kek). Thanks to Sunny sebab belikan cake tuh kat La Manilla. Its a Carrot Cake yang dibahagian atasnya dilayerkan dengan white chocolate. Sedapppp!!!!! So refreshshing!

Dengan ini dapat CK rumuskan bahawasanya sejak kes Pot Luck itu hari (yang CK organize last minit tuh) opis ni dah menyambung tradisi makan2 nih. yeeehaaaa!!!! More to come bebeh!

2 comments:

Dory said...

kek tu cam sedap jee...nyum nyumm

DoOrDie said...

simple je....kat belah atas tuh white choc..part bawah tu, carrot cake...lembab2 moist gitu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...