Sunday, November 30, 2008

.: Work in Red :.

Hari ni hari Ahad. Ya Ampun! Kalau boleh lambatkan masa kan ke best. Penat beb! Semalam, sehari suntuk berjalan saja. Ape kes? Korang tak nak taw ape kes pon, CK tetap akan blogkan jugak. Hehehehe...Maka, korang takde pilihan yang banyak...Samaada terus membaca atau tukar je tengok blog lain. Ok kan?



Jalan cerita ke Mid Valley sebenarnya nak tengok cite Antoo Fighter tuh (kot2 ade ke yang terasa bila CK taip antoo tu? Nyeh nyeh nyeh). Asalnya nak pegi berempat consist of Me, Leq, Tot and Dewi. Cik Leq yang organize la kira meet up nih. Siap ade theme gitu! Mesti merah ok! I nearly forgot on the theme..nasib la tak larik tema (dah terasa2 dalam hati nak pakai merah tapi tataw kenapa..Rupa2...ahaks!).


Last minit call from Dewi mentioning that the auntie kena operate. She has to give her support. So nyer, Leq pon carik la ganti untuk tiket Dewi. End up, she called Di3 to join us. Ok la tu, dari dia takde buat apa. Maka layan je la cite tuh sampai ke akhirnya. Nanti entry lain CK review pasal cite tu ok?

Abis je cite tuh, Leq kasik signal kena temankan dia cari baju untuk dinner dea tema 60's - 70's. Mula la otak nih menerawang nak pikirkan pakaian yang sesuai. Well, Tot mention polkadot. Sempoi je kan? Tapi Leq kan agak sehat, maka idea tuh dipendamkan kejap. Well we kinda agree that baju tuh should be in print design or else she can be Hippies. Kool tak?

Carik punya carik, lepas due tiga kedai terjahh masuk...baru la jumpa yang berkenan kat mana kitaorang nih. So bila da beli, kena carik eksesori plak. Kelam kelibut la tengok jam dah kol nam, dinner kol 8.30!

Dapat cekak n subang, we head up straight to Tot's. Bersiap dari sana. Maka CK secara paksa rela kena mekapkan dia. Tot amik part tacap2 kening. Heehhee...Disebabkan faktor masa, terpaksa la kitaorang bertungkuslumus mencantikkan dia dalam waktu yang terhad tuh. Rasanya misi tuh tercapai la kot.

Dah hantar dia g KLCC, kitaorang ronda2 sikit sebelom amik dia balik. Lepak lebih kurang end up balik kol 3 pagi! Apalah nak jadi ngan CK nih....balik lewat2 malam nih. Kot kalau kena colik camno? HEheeehe....tak koso den do!




2 comments:

Mira a.k.a Toti said...

hidop kaler merah!!! hik hik hik

kaki ku masi sakittt....!!!!!!!

DoOrDie said...

sama la...dan aku masi ngantok!

har har har~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...