Monday, November 10, 2008

.: Sunday Breakfast :.

Walaupun Dekdek masih dalam Spital, Ewok tetap ajak juga makan kat Thurkah's, Melawati. Tossai kat sini memang sedap speshly Chadni (camni ke eja...belasah jek) , ala ... kuah kelapa yang putih cicah makan ngan tossai tuh. Rasa dia tak macam kedai2 lain. Ada yang pedas la dan ada yang masam. But this particular one, i like. We like.


Ewok pesan, suh sent mms gamba ni kat Dekdek. So that, Dekdek rasa motivate sikit nak balik cepat2 ke rumah. Selalunya hari Ahad, memang kitaorang akan breakfast kat sini. Tapi minggu ni its only me ngan Ewok je. Mama dah makan nasi goreng ngan Papa.

Dekdek, cepatlah balik!

4 comments:

Kakak Tiri said...

Ewok ada lesung pipit eh? Kiut.

The spelling is chutny... if I am right.

DoOrDie said...

owh....thanks kakak!

Pink Marie said...

kakak tiri wikiapedia bergerak.

get well soon!

DoOrDie said...

not me...my dekdek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...