Sunday, November 23, 2008

.: Sabtu Yang Panjang :.

Dah penat jenjalan kat Dataran Car Park (sambil wink*wink* tengok lintas langsung HotFm ngan Yebaa yeba!) kitaorang masuk One Utama sat. Sempat la layan Digi nye promo yang besar besaran. Maka Leq pun menjalankan tanggungjawab kepada majikan terchenta untuk melaporkan kegiatan competitornya.

Patutnya dari One Utama tuh nak ke PWTC, tengok career fair. Apakan daya ujan dan rasanya takkan sampai on time, lencongan di lakukan. Lepak kat Curve jap sambil layan makan pasta meatball kat Lava (depan Paddington tuh).

Sambil2 tuh apa lagi memerah otak nak buat proposal (yang sepatutnya CK kene habiskan design tuh ari nih, tapi takde mood lagi nak buat). Tengoklah nanti. Dah penat memerah otak, kitaorang meneruskan perjalanan melepakkan diri kat tempat lain. Ye la, lama2 sangat kat kedai orang kan, hangin lak depa.

Hajat hati nak ajak Toti, tapi dia keje shift malam. Akhirnya kitaorang pon pegi la Al-malik nih. Located at Danau Kota, area Uptown Danau Kota tuh. Apa yang besh lat sini adalah Roti Tisu. Memang tinggi menggunung beb! Cukup manis, masin dan rasa mentega nyer..Pendek kata layan!!! Tak caya , korang tengok la gamba bahan bukti nih!

CK mula2 rasa nak makan Kuey Teow tapi tup2 tukar menu jadi Tauhu Bakar plak. CK suka panggey menu tuh as Tauhu Busok sebabnya bau kuah ala2 rojak buah dengan pes otak udang tuh..memang ada bau ok. Campur sikit belacan, memang feel la makan, Dan nyata, ianya tak mengecewakan CK. Syiok!

Dah puas isi perot, kitaorang jenjalan kat Uptown tuh la. Makan 2 3 round la juga. Tengok t Shirt segala. Pusing beriya tapi hampeh tak beli apa! Ahaks. We were looking for opportunity kot2 nak meniaga kat sana.Just notice that kat situ takde tempat jual kelengkapan sembahyang. Ermmm..rasa2 bole jalan ke ah? Kalau jual telekong, sejadah, tasbih etc yang berkaitan dengannya? We just it a thot la, takde konpirm ape pon. Saje2 suka mengarot di malam ari.

Balik umah dah kol 11 lebih (ehehhee) then ngantok. Online, tapi tido sampai ke pagi. Ahahahaha! Taw2 ade je msg2 orang kasi. Sorry la yer, CK ngantok sangat malam tadi hasil berdating ngan CL terchenta!Nanti2 kita sembang eeehhh...?

4 comments:

SilverFerio said...

dh lama tak penah pegi uptown...

DoOrDie said...

sama la kita...huhuhuh..nasib la danau kota ada satu, terubat la rindu.

Dory said...

lame xmkn roti tissue tu..

DoOrDie said...

tempat lain kalau buat rupa bentuk macam tisu benyek...

yang nih jugak lawa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...