Wednesday, November 05, 2008

.: Marunyer Saya :.


Malang sungguh nasib CK ari nih. Memandangkan virus2 batuk nih masih lagi bersarang kat dalam tekak, jadinya setiap pagi..CK akan kemam Woods Peppermint tu. Bagi tekak jangan meradangla kan...Apakan daya...

Pagi ni, semuanya berjalan lancar hinggalah kat Stesen Damai tak silap. Mula berdehem2 batuk. Dah risau dah hati Ck ni..dup dap dup dap...Memanglah nak dijadikan cerita! Start dari situ sampai la ke penghabisan CK dok batuk2 tanpa henti. Alahai, ada la juga yang dah dok geleng2 pandang kita tapi nak buat camna? Nak turun? mau azab nak naik balik nanti....

Ada yang baik hati, beri sedikit laluan untuk CK bernafas dengan aman. Mekasihlah banyak2 nyer Encek. Nasib baik Abam Tren takdak ari nih (terlepas!). Kalau tak mesti dia dah risau tengok CK gini...ehhehhe..perasaan melankoli yang melampo. Tak pon mesti dia partialy reject..AHAHA! Apa punya awek la nih dok terbatok2. Kot taw sakit, lenkali duk umah jangan nak gatai2 g jenjalan hatta ke opis sekalipon! huuhu..haru2!

Ni nak g carik ubat kemam yang lebih power supaya saya dapat kembali normal. Helep2!

p/s : Gamba atas tuh ditujukan khas untuk Abam Tren


13 comments:

NaD said...

alahai kesiannya cik kuntum.

penah gak kena cmtu. i feel u. :D

yaya|azura said...

cikyaya rasa abam tren stucked in traffic... macam cikyaya arinie, 2 jam dlm kete.

DoOrDie said...

nad...i ken feel yu tu!

yaya - hep hep...stucked trefik mananyer....kenot2...

Zu said...

may b abam tren also sakit lerrr so mc tu yg tak mucul2

DoOrDie said...

ssuunggguuuhhhh swwwweeettt

HambaMaya said...

abam tren jumpa hamba tadi dia kata dia jumpa awak bila awak sihat nnt..

DoOrDie said...

yeeeee laaaaa tuuuu!

SilverFerio said...

tren man tunggu kat stesen dah... cepat balik :D

DoOrDie said...

anome jahat!

Dory said...

sian u.. dont forget to take your medication ya? hugss..

DoOrDie said...

hugs u too dory!

Kakak Tiri said...

Apa khabar CK hari ni?

DoOrDie said...

better lor...ken talk...batuk2 here n there...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...