Tuesday, November 11, 2008

.: Tolong Baca Betol2 :.

Please note that this is a PERSONAL weblog, and views expressed here are of a personal nature. Reading any part of this blog, constitutes your agreement to exposing yourself to MY personal view thus surrendering all rights to bitching about it in any other manner later. Upon reading, you immediately waive all rights for any legal action, binding when entries are proven not to incite political, racial or religious hatred.

CK rasa, ayat tuh dah terang lagi bersuluh. Lainlah kot kalau nak CK highlite kan lagi dengan spotlight or something. Or maybe, all u need is to wear a glass, maybe contact lense to match your personality (as what u claimed).

"U just get the balls rolls". Duhhh!!! Who cares about your damned balls. Bola keranjang ke, bola sepak ke..bola tampar ke...ikut suka hati Cik Puan lah. Saya tak minat nak main2 bola segala ni.

Go find people with your same taraf la kalau nak memekak pon. Yang nak layan budak kecik tak sedor diri (as wat u claimed) ni nak buat apa? Ngabiskan mekap you je...Memang, you tak mintak dwet i pon nak beli mekap, fake eye lashes sumer..Same goes to me, I dun asked you to type my blog or event pay the domain on behalf pon. Wink wink...

Saya nih kan cuma insan kerdil yang suka mentempayankan diri kat dalam blog sendiri. It's like my online journal, diaries...So suka ati la nak bebel apa pon kan? Syok sendiri ke apa ke? Its mine. Cik Puan tuh la yang tak malu, sebok2 baca diari orang pehtu komplen2. Tak buh nama cik Puan pon. Sensitif sungguh eh?

By the way, please pronounce the word "Phew" properly la...Sekali imbas bunyi sebutannya maca "few" and not "Ptuih!" - with the sounds of people spitting. Secondly, get yourself a mirror..will u?

9 comments:

Mira a.k.a Toti said...

sbb dea tu modo!!! ape 4 FLAT?? i wonder why she can't understand your BLOG "warning"... ke kene boh dlm bahasa melayu plak...so ade 2 version Malay n English...klu tak paham jugak...tatau la nk kata ape kan... sape suh ko ngok sgt!! suh tunggu tmpt lain pi tunggu tmpt lain... tu ke org yg dpt 4 Flat?? tah2 bwk toyol time exam...eeuuwwww!!!! - emotional plak aku!! takpe2 aku kan supporter ko!! hik hik hik

Pink Marie said...

haktuihh sama diaaa

Dory said...

xsemestinye org dapat 4flat tu pandai wat kje. kalau stakat tau teori, practical hancus susah la beb..

anyway, hopefully everything is gonna be alright.. *hugs*

Mira a.k.a Toti said...

nk nyampuk gaks lagik...tumpang lalu...huhuhu

i'm agree with cik dory tuu... sbb mmg byk org time blaja dea la yg the BEST! SCORE Baik nyer!! tiap semester dpt award best student... skang jmp... pergh... bodo giler.. ajar 100x pon tak reti2 gak..isk..

to TTU...sedar2 la diri ko professional ke klu serang org smp kat opis tuu...duuuhhhh ngok ngek!!

lagik sekli aku EMO...kekeke...

Go!Go! Cik MOK...!!!

Kakak Tiri said...

Hepp!! Bulu mata pelesu toksah sebut eh.

Mem ada pat pasang tau.

Zu said...

adoiii la mem ni :D

DoOrDie said...

sayang korang sumer....

to toti, ko nih PMS ape? Emo semendang jek...ehehehhe

Mira a.k.a Toti said...

PMS tak...tp geram jek

:P

DoOrDie said...

aku taw ko sayang kat aku kan kan kan kan?

eheheheh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...