Saturday, July 19, 2008

Welkam Tok!


~ Gamba kopi setarbak Tok curik dari warung~

Waaahhh...nampaknya Cik Kuntum akan berjiran ngan Tok tak lama lagi. Tanah lot yang tok baru beli untuk projek ternakan kambing kacukan siam tu akan mula beroperasi Senin nanti. Nampak gaya ada can la Cik Kuntum berdeting2 ngan Tok. Kalau dulu takat jeling2 balik langsir je time Tok naik beskal roda bengkok tu buat rondaan kampung (maklumlah Abe Zool ngan Ke takleh diharap sangat...waahhh suka ati Cik Kuntum je buat kenyataan!). Moga dengan ini, mungkin kita boley main mata sampai juling ke tepi barangkali, ye tok!

Oh ye, jangan risau..Rahsia tok akan selamat ngan Cik Kuntum. Memandangkan kuli2 Tok kat tanah lot tuh tak tahu lagi status Tok sebagai ketua kampung 360, Cik Kuntum akan buat2 lupa diri. Itu bisa diatur kok! Pepehal, welkam neighbour!

3 comments:

encik bha said...

RAHSIA ek,..tok....
jgn bermain dgn tupai.....
hehehehhe......(sambil :-" bersiul")

Kakak Tiri said...

Vanekkam kat Tok.

Adzra a.k.a DoOrDie said...

ehhehehhe....

Cek Bha - tok takut status VIP / sikret indentiti tok sbg ketua kampung kite tuh terbongkar..tuh yang tok suh rahsia kan tu...cam biasa, pengeras dea...minum free kat warong selama mana yang cik kuntum nak!

Kak Tiri - akak manes....va va vaaa...amak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...