Thursday, July 24, 2008

Test try market sikit!

Testing2..try test!

Dengan kadar kejakunan yang amat tinggi, Cik Kuntum cuba nak buat entry daripada MS Word ni. Maklumlah tempat nih macam advance (macam jek eh) guna software 2007 nyer. Cung tuh memang la cung tapi teraba2 la juwe nak carik icon2 toolbar tu. Aaahh..persetankan itu semua! Eheheh…yang cube dibuktikan sekarang nih adalah…dari MS Word nih leh je teros update blog. Tu yang den tak cayo tuh! Maka dengan ini Cik Kuntum akan cuba godam dan hit icon 'Publish" tu jap je lagi….agak2 lepas tak?


 

Tunnnggguuu……

3 comments:

KitKet said...

wah this is so superb.. i cuba jugak nak buat layout sendiri2 camni tapi cam hampeh ajer..

last2 guna ajer standard templates tu

Si Tukang Karut said...

kalau dah dapat tahu tu jangan lerr lufhr share..share...menunggu penoh setia gak nih...huhuhu

Adzra a.k.a DoOrDie said...

ahahhaha...eh mamaket! welkambek!

mami mok....lalalala....nk share air liur je..lambat laaa...ahahahah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...