Saturday, July 05, 2008

Aduhaiii.....!!!

Kebabom!!!!Ha!Cenggitu la rasa jiwa raga Cik Kuntum la nih. Kalau u ol nak taw, pagi tadi la saat plaing kritikal yang Cik Kuntum penah lalui berkerja kat tempat baru nih. Tak tertanggung rasanya dah. Pilu , sedih, geram...mcm2 ada!

Mana tak nyer, cuba korang bayangkan la kan...Korang dah panggey la orang mai meeting ngan boss kol 11 pagi alih2 before that, boss korang2 dah kuar attend another meeting at another place. Then, guest u pon sampai..nk jumpa ur boss. Sebagai seorang yang cerdik, korang sure akan call boss dah inform tetamu dea dah sampai. Apa mau bikin? Maka Cik Kuntum bawaklah guest tuh g minum2 dulu kat one of the room. tunggu2 11.30 Mem besar kat opis tuh tak masuk2 lagi...Cik Kuntum pon calling2 tanya, kol brape dea plan nk balik opis.She said on her way oredi. Cik Kuntum pon apologize kat guest n bitaw "Puan is on her way here".Senyum je guest tuh.

Nak dijadikan cerita, tunggu sampai solat Jumaat sekalipon, bayang or even batang idung boss Cik Kuntum pon tak nampak. Hampanya rasa! Guest tuh balik, sesedap rasa. Nasib baik depa penah merasa bagaimana rasa tunggu pompuan gila!Why la she like that. She seems like not having any respect to others..Sian i tell u!Cik Kuntum rasa, Cik Kuntum tak bertahan lama kot.Tak kose den do!

2 comments:

Si Tukang Karut said...

Ya Allah tak berwibawa langsung mem boss cik kuntum penoh attitude yang tidak positive...ishk

Adzra a.k.a DoOrDie said...

tu la pasal...just because her sis n papa is sumbody in political scene dea pon numpang "tui" sekali.

Seyes kata, Kuntum nak blah je...Kenot stand it , no more!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...