Tuesday, July 22, 2008

Daughtry in Town!

Daughtry finally in town ( KL off course) for the Sony Ericsson Traffic Jam street party. Yang sakit hati tuh it is claimed that the street party is an exclusive event for 3,000 party goers and the tickets are NOT FOR SALE !!!!Seyes?! Gosh! Tapi, andaikata korang nak jugak g tengok Daughtry, meh sini Cik Kuntum bitaw step2 yang nak kena polo untuk dapat tiket tuh:

1) Mula2 kena g usha2 Henpon Sony Ericsson yang dari siri Walkman sahaja ok iaitu - W350, W580 & W910. Pastikan ori dan bukan AP


2) Dah pilih2, korang bayar la rege henpon tu dan tadaaa...Dapat 2 tiket FREE (konon2, padahal dah byr ngan duit enpon!) untuk tengok Daughtry perform dalam session
Meet & Greet with Daughtry.

3) Dapat tiket tu, ingat satu untuk korang dan satu g bagi kat Cik Kuntum (tanda tima kasih bg info) dan leh ah berhoye2 kat 1 Utama, Central Pa
rk Avenue pada hari Sabtu, 26 Julai 2008.

Nota Kaki Panjang :
Info pasal rege henpon yang Cik Kuntum cilok dari kedai Abuya kat sini.

1) W350 - RM698


2) W580 - RM978(Free 512mb memory card)


3) W910 - RM1028(Free 1gb memory card)


p/s : Takper laa..Cik Kuntum Sms je la Daughtry suh mai makan cekodok kat warong Tok Ketua


2 comments:

sue cipot said...

uwaaaaaaaaa cik kuntuman tau x yg sue dh lama nak beli itu barang tp mmandangkan kwangan yg sllu mjunam maka tpaksalah mnahan dri.. sob..sob..

Adzra a.k.a DoOrDie said...

hehehehe...kite nih kalau SE (soni elisen) tk belapa suke...tataw la...setia jek..ngan nokia terchenta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...