Sunday, March 01, 2009

:: Tuan Weidok ::


Soalan-soalan yang bakal cK letakkan dibawah ini tidak memerlukan jawapan. Therefore, u dont have to waste a single second to find the answer. I don't need them. I have my own explanation.

S1 : Patutkah saya menghalang diri saya dari memberikan komen terhadap mana-mana blog?
J1 : Andaikata saya suka isi kandungannya, mengapa tidak? Dan itu juga sebagai tanda saya ingin memaklumkan pada tuan rumah blog yang saya sudah membaca entrynya.

S2 : Adakah dengan menjadi orang pertama memberikan komen menunjukkan saya ingin menjadi yang "pertama" dalam segala benda?
J2 : Saya rasa tidak. Dah kalau sah2 saya orang pertama yang nak drop my line there. Korang nak cakap apa? It just a comment, for god sake!

S3 : Perlukah orang lain merasa jeles dengan tindakan saya menjadi pengomen pertama?
J3 : Pasal apa pula? Hak masing2. Kot kalau nak sangat jadi the first commentar, be alert!

S4 : Adakah anda akan memberi komen pada setiap entry?
J4 : Cuma pabila saya suka dan rasa perlu.

Bottom line:
- Saya akan terus memberikan komen bila saya rasa perlu
- Saya mengalukan komen kalian tak kira siapa sahaja asalkan ianya membina
- Saya peduli apa kalau yang bising2 tuh sekadar pengunjung juga! C'monlah..tuan rumah pun tak bising apa.

Untuk korang lebih memahami kenapa entry ini dihasilkan, sila baca sini.

Dan untuk Tuan ke Cik Weidok ni IP awak:

adcs ip:215.13.204.15

skundai tmnet jb 22 sc
ground 14
mark sq :215.13.204.tmnethome

Itu belum saya buh alamat rumah, id YM, FB dan yang sewaktu dengannya. Heh! Main jejauh laaa weih!




4 comments:

Pink Marie said...

hehehe..

dulu kat chedet ramai betul i'm firsttttt.. yeah now I AM FIRSTTTT only to discover then yg komen depa selepas approved ialah yg ke puluh2.. bodo punye keje.

DoOrDie said...

takde aku kisah pun nombor lapan belas je, lapan jota ke..

bukan dapat hadiah kalau cepat dan bukannya kena denda kalau lambat.

apa punya feel ntah!

Dory said...

tu pon leh jadi issue ka? suke ati la nak komen ke x, tak suke bace duk tepi sudah lah..

DoOrDie said...

*hugs* dory!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...