Thursday, March 12, 2009

:: To All Pink Freak ::

For those who loves pink so much. Dare to take up the challenge?


p/s : Mek, Toti, Yaya...amacam?

16 comments:

fizzzy !an said...

fz tahu kereta ini!

selalu nampak di area Jalan Sultan Ahmad Shah, Penang. Pemilik dia kerja disitu rasanya.

Dory said...

fanatic pink ni.. haha

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Gambar yg diambil ni cam area Kulim jer. Jgn pemandu dia lelaki yg berbadan sasa sudah...

DoOrDie said...

fz : oh yeahhh??? tuh la my opismate pon kata dia balik penang dah jumpa..

dory : mmg fanatic gilos!

nabil : depa kata penang mari..

Tan Sri Jusoh Patail Mata Lebam said...

hadoi..aku alergik btol la kaler pink nih..maka lantas aku terbayang matapelajaran matematik tingkatan 5 dulu..nilai pada paksi x dan y yang menghasilkan graf kubik....cis..

DoOrDie said...

huh? apakah?!

fizzzy !an said...

Tan Sri Jusoh punya komen bikin konfius, apa kena mengena warna pink dengan graf kubik??

btw dia selalu park dpn Menara Citibank or Prudential Tower.

Tan Sri Jusoh Patail AMN, PJK, PJN, KRU, GMP, PPSMI, MoU, SPM, STPM, PMR, SRP said...

eerr..Cik Fizzzy? Puan Fizzzy? Encik Fizzzy? berapakah keputusan matematik SPM anda dalam segmen penaakulan mantik? heh...lupakan subtopik tersebut...

cuba ingat kembali bentuk graf kubik...ianya berbentuk 'S' ..mengikut hukum alam, andaikata kereta tersebut dimiliki oleh jejaka berbentuk 'S' , maka dianggarkan lelaki itu tidak berbulu betis dan berdada bidang....

cis..ape aku mengarut nih...!!

DoOrDie said...

errrr.........ini bukan kes kaler kereta ni...

ni dah pikir drebar keta nih....aiyoo...!!!

KitKet said...

rasanya cik mafia kita dah separa menyahut cabaran tu bagi kawasan wilayah persekutuan dan yang sekutu dengannya

Mira a.k.a Toti said...

seperti yg aku comment kt FB tu...

klu kete ni aku takmo! agak pelik!

tp kete Paris Hilton aku Mau! sbb ade Diamond...bole la nk meriak...

tp klu ko nk bagi HONDA JAZZ a.k.a Red Iris Pink aku mau!!

yaya|azura said...

no no no no no .. not this type of pink on car..... not nice... mek's pink car is nice.. in fact is so nice.... i tak sanggup pakai ini keleta walaupon i suka sama itu pink.
haiyooooh!

aku la ros said...

terlebih sudah.... huhuhuhu..

DoOrDie said...

ada lap lap gitew...ahahah!

Pink Marie said...

hoh.

tasuke yg ni tau.

semlm kan, abam farmasi tu, tatau la dia adik owner ke ape, dia tanye bape mek do kete mek.

pasai pa? pasai dia nk bikin dia punye mini cooperrrrrrrr.... huwaaaa nanges darah2! sonok2 katanye, bukan bwk selalu pon. cis.

dandan mek nak kasi color code tp sudah hilanggg :(

DoOrDie said...

aiseh...kalau tak ada kembar tak serupa...hehehehe...adik badik badik tiri la kira...

ahaks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...