Saturday, March 21, 2009

:: Si Amos Yang Femes ::

Another bag of surprise. Thanks to Ms Kim for the sweet thought. She dont need a special reason to show her love. Cewaaah!!! Tenkiu tenkiu , xie xie leng lui!

Tadi baru baca blog Yaya on "Appreciation". I guess, some people shows their appreciation by giving a surprise to the dearest ones. Bila kata surprise tu, ada macam2 style la. As for me, i got a box of Famous Amous cookies tied up with a cute bear.

Kan sedap buat kunyah2 di masa senggang. Heaven la! See, told u guys i love this week so much! I'm blessed with all the love from all of u. Sekarang nih tengah excited nak pegi putrajaya. Ini semua gara2 belon panas itu.

Kata Mek, malam kang ade glowing show tu. Musti cantek kan? Walaupun malam ni ada AF7, takper itu tak penting! AF ada repeat berkali2 ulang sampai tepu. Show belon tu? Sekali setahun! Itu pun bergantung pada sambutan malam ni kot?

Buat sang khambeng madu, tahniah kerana telah berjaya meng'upgrade' title ke suami orang despite the fact 4 kali ketor nak jawab akad. Nasib baik dia tak mengembek! Ha ha ha. Esok kenduri, saya akan cuba datang jika berkesempatan. cK ada seminar esok, tengok camne keadaannya. Tahniah Dzul Khairy!

Ya Tuhan, terima kasih atas segalanya!

8 comments:

SilverFerio said...

kite mkn sama2 ye... *wink

DoOrDie said...

meh sini meh...kita suapkan meh...

auuumm!

SilverFerio said...

wow!!!

Zu said...

tapi cookies2 dia manis sgt lah:D

Mem Aluya said...

Sedapnya :)

Paan Lee said...

my x loves famous amos giler2.. dulu bwk lalu depan famous amos klcc, suruh die baum then die dh kenyang..huhu.. :D

yaya|azura said...

wowie! appreciation yang sgt best!
lama dah tak mkn femes emes nie ... amek bau jer.. hahaha.

DoOrDie said...

hehehehehe....

kelaka la korang2 nih..

ya ampun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...