Wednesday, March 11, 2009

:: Son of A Bitch!!! ::


I was on my way home yesterday when it happened. Selalunya cK akan bawak beg galas je. Senang nak menyelit. Tapi semalam, sebab ada function segala i opt for hand bag.

Nak kata seksi takde la plak rasanya. I wore my songket baju kurung in brown. Its kinda fit sikit (maybe due to kegemokan dan kesehatan tubuh badan saya yang cumil ini). I dun find it sexy or seksa at all. Plain Jane. Period!

Normal to bersesak-sesak dalam tren. Takde apa yang pelik. This one chinese guy (no offend yea, me oso mixed chinese ok!) naik sama2 dari stesen Pasar Seni. Along the journey, ada awek diri belakang cK yang memang suka sangat bergerak2. Ntah hapa yang dia rimaskan ntah. The guy popn kat belakang cK tapi belah kanan. And there this indian lady kat belah kiri cK.

From one station to another till i reached Setiawangsa. I felt some movement at my bum. Gosh! This lady memang tak eti dok dediam ke apa? It was then i realized that lady dah takde! Malas nak sangka buruk, cK layan dengar mp3.

Another movement. This time around dari reflection kat cermin lrt tu i saw the chinese guy starring at my bun. Dem! Then, i felt his hand groping my ass. He was about to squeeze it when i turned and yelled "Wat are u trying to do?".

"Sorry" he said and tunduk malu. Another ayat bisa keluar from my mouth "Asshole!!!!". Entire couch looked at him. Merah muka mangkuk tuh macam baru lepas tonggang botol. Sampai Wangsa Maju, dia kelam kabut lari turun. Sampai kat bawah dia sempat angkat muka pandang cK. I was about to give him the middle finger when he started to run.

Bangang punya budak! I should have slapped him hard. Come to think about it, maybe lady yang belakang cK tu dok bergerak2 pasal tak selesa kena raba kot? Dem u idiot!

9 comments:

Mem Aluya said...

Kong ajar. Apasal la the other lady diam jer? Patut tempelak dan tempeleng dia!!

I hope you remember his face and be careful in the future! Take good care.

Tan Sri Jusoh patail PJN, AMN, PJK, AJK, KRU, PSP, PS2,PPSMI said...

sian guy tu...huhuhu...takleh nak kata gak...maybe dia ada penyakit parkinson terpimpin...stengah2 tempat je penyakit dia tu datang..macam, pantang tengok objek2 bulat......

nape tak gigit je tangan dia sampai putus, pastu derma kat orang-orang yang memerlukan

DoOrDie said...

mem : takleh lupa. muka jernih je rupa2 cipan!

jusoh : mak aih! pangkat melampau! geget? takmau..spesis makan ba alif ba ya ni...kang kena samak lak i!

Dory said...

eeee.. pervert! mesti dia dh lame buat kje camtu..bodo punye org!

KitKet said...

kahkahkah.. rasa cam nak sekeh ajer tan sri jusoh patail tu.

i know how u must have felt. rasa sakit hati and wish you could have done more. i pon penah mangalami sindrom yg serupa dahulu kala tahun 1843.. huhu.. pencabulan di siang hari buta. bodoh betul

aku la ros said...

hati2 next time yer..

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Letak karen kat bahagian belakang, gerenti selamat...

SilverFerio said...

stepler je jari dia :d

DoOrDie said...

mmg best kita rasa lepas jeritkan dia itue!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...