Saturday, March 21, 2009

:: Eeemm...Wanginya ::

I must say this is the best week so far. Sangat menggembirakan saya. Dengan hadirnya 3 pasang sandal yang memenuhi citarasa, ada dua lagi surprise untuk cK.

My ex-boss told me to drop by at his place (whenever i dekat area One Utama or The Curve) to pick up some stuff being KIV for so long. Malas nak put high hope. Orang suh datang, kita datang la kan.

Maka, dah lepas berhuha2 beli sandal i called him. He gave me his house address so kita sekereta ni pun menonong la cari malam2 tuh. Kalau ikutkan tak payah sangat nak cari rumah dia tuh. It just that, tu la kali pertama masuk area rumah dia tu dan keadaan malam yang gelap (macam la takde lampu!) pasal tu la jadi macam blur2 ayam.

Despite all susah payah, its worth to do so. Huhu...Sampai2 je dia hulur one paper bag - Hallmark lagi tuh. Comel je gamba baby kat depan paper bag tu. Dah berdebar nih. Suddenly i recalled, oh yes! Dia mesti nak bagi hadiah besday cK yang tertunda from last year punya open house. Yey! I loike.

Lagi best bila cK sambut paper bag tu. Jengok kat bahagian dalam paper bag maka....Ada 4 kotak minyak wangi telah sedia untuk disemburkan ke badan cK yang amat mesra ngan perfume ni.


Waaahhh!!! indahnya donia ini ku rasakan! Baru rasa nak tambah koleksi perfume bulan depan. Sudah kena kensel la itu plan. Sekali dapat 4 botol! Suka2! My boss bagi a bottle of Anna Sui Dolly Girl - Lil' Starlet, Hugo Boss - Femme, Escada Moon Sparkle : For Woman (1 btl) & Men (1 btl). Best kan kan kan!

The next surprise will be in my next entry. This one completes what woman wants. Huhhuu..apakah?

4 comments:

Zu said...

bak sini sebotol heheheheh

Mem Aluya said...

Waahh... murahnya rezeki :)

Paan Lee said...

giler ar, ni kesayang boss ni... :) tahniah dpt 4 botol sekaligus! :P

DoOrDie said...

zu : ramai tunggu giliran nih

mem : selamat bajet!

paan : well....what can i say... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...