Thursday, March 19, 2009

:: The Black Strap ::

My second sandal for this month. Thanks to Vincci, The Curve.

Semalam jenjalan ke The Curve, cK jumpa (ke carik eh?) sepasang lagi sandal yang menawan kalbu. Actually, a day before pon dah jumpa but saiznya enggak ada donk!

Kat sini best. Senang nak jenjalan berkaki ayam dalam kedai pilih2 kasut. Tak perlu bergasak, bergesel2 ngan perempuan lain yang sam
a-sama skodeng kasut or sandal. Just notice, it has been a while i did not wear black as for footwear. That's why i end up with this one.

The strappy thinggy, melt me more. Being me, lagi bersilang tali2 tu..lagi bulat mata tengok. What can i say...Heh! But hey, this is not the end. I still have another pair of sandal which i bought yesterday. Later, i'll upload the pics ok?



I haven't told u bout the surprise i got from my ex-boss, rite? That will be the second entry after my 3rd sandals of the month. Nyeeeee....

5 comments:

fizzzy !an said...

wow cute la! nampak kaki sexy babeh.

Vincci Penang banyak jual heel, kalau sandal kena kebanyakan yang kena psang cangkuk.

adoi tak suka la!

DoOrDie said...

sexy kan??? dets why i beli!

indahnya donia!

Pink Marie said...

kalo bertali ni mek suke yg ikat2 sampai ke betis. ahh menggoda!

Zu said...

memang menggoda......ahhhhh terasa nak pg vincci la pulak...

DoOrDie said...

gggrreeeeeooowwwww....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...