Sunday, March 01, 2009

:: U Ada Camera ? ::

Mamat Kacak : Hi awk!
Minah Jambu : Hiye...

Mamat Kacak : Bole chat?
Minah Jambu : Boleh jew..

Mamat Kacak : a/s/l?
Minah Jambu : 24/f/kl

Mamat Kacak : Ni bf tak mara ke chat nih?
Minah Jambu : Mana ada bf...Single

Mamat Kacak : Awk ada gamba ke camera ke?
Minah Jambu : .............


Sounds familiar? I bet most of you have been caught in such situation.

Pick up line tu sama saja. Dari dulu, kini dan selamanya. Adui! Creative la sikit. Banyak-banyakkan membaca. Bukan nonton DVD berwarna semata. Kot kalau bab beraksi pandai je masing-masing. Sampai tak sabar nak cari bahan ujikaji!

Yang cK tak faham, apakah pentingnya gambar atau camera dalam perbualan untuk mengenali seseorang. Kalau jenis yang sama adil tu takper lagi. U saw my pix, n u show urs. Ini tidak. Lepas dah tengok2 gambar tanya plak berat, tinggi. Kot yang lagi daring, tanya size undies. Duuuhh!!!

Sungguh tak kuasa! Lepas dah view pic kang lelaki-lelaki durjana ni mula la buat penilaian. Kot kalau tak berkenan kang, dia senyap je la. Hilang dan sunyi tanpa mesej yang selanjutnya. Kalau dia rasa berkenan kat mata dia, dia ayat la kemain lagi. Mula menggatal, ayat miang2. This will happen speshly kalau online during midnite.

Diaorang fikir, yang online midnite nih semua jenis desperate apa? Tak pernah dengan orang insomnia ke, keje ikut shift ke or memang hobby online malam2 buta pasal tu je masa senggang yang ada. So save your disgusting remarks to others or else keep it to yourself. I dont need them. Cetek sungguh pemikiran orang-orang lelaki (sebahagian).

Lagi satu, jenis suka main tekan2 buzz. Nak je cK tuing (tujal) dahi masing-masing. Kengkadang tu, takde hello takde hi...apa pon takde tapi nak buzz buzz merata. Buzz off la dey! Lagi best, report as spam je. Ada aku kisah kalau hidup kau susah?

I need a man, not a boy ok!

3 comments:

Paan Lee said...

ok, this is funny! i dont chat with girls n mintak gamba...haha, i mintak account facebook! haha... :p

Mem Aluya said...

Dah ramai yang kena blocked, ignored, report spam. Budus bangang. Ingat buzz tu cakap salamlekom ke hapa.

DoOrDie said...

Paan - wow! Lucky u to find at FB before chat! cis! haha!

Mem - tuh ah pasal...ntahapahapa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...