Saturday, March 14, 2009

:: Amin !!!

Backdrop ( I loike!)

Pesta Balloon

Minggu ini adalah minggu yang paling mencabar di kantor (eh...jangkit lak sindrom cik nad ngan baman!). Opis cK ada acara perasmian laman web. And let me tell you, there are no meeting been done for this event by the organizer until a day before the event. Cam apa ntah!

The stage

En. Zainal (ex-Affin) ketika ketibaan

Kalau korang nak taw, department cK ni kan dah macam multi purpose je function nyer. Baik dari cleaner (to clean up other ppl nyer shit), damage control, event organizer, IT consultant, Photog..u name it la...memang ada je ruang to improve dalam dept kitaorang ni. Melepz tak? Nak buat camna, the one who supposed to handle the event blur2 sotong, then yang offer diri with so called so good in everything asyik hilang je kejenya..kitaorang kena la rescue. See, i used the word kitaorang (we) , means kerjasama semua. Walaupun ada tense momment yang jadi but hey we can work together kan?

Mr Koh (CEO Great Eastern - kegilaan Dilla) & Pn. Lini (BNM)

cK & Mr Frankie (one of our speaker yang bayek hati)

Lupakan saja nonsense act sesetengah pihak yang cakap tak serupa bikin tu, we managed to pull out a good outcome. Everything went smoothly but a bit distract towards the end - refreshment time! Ada ke caterer sampai lambat! Nasib la luar opis tu ada cafe, terus setup kat sana. Sioot!Langkah menyelamat yang paling hardcore la kiranya.

Message on the Guess Book

Mr. Michael (CEO AXA), LKJ (Abah - Head, FSTEP ) and Mr. Daniel (Head, FSEC)

Apa-apa pun, guest yang datang puji la deco, proogramme, setup segala. And thanks to my boss yang puji video montaj untuk opening gambit tu. Dia ingat budak IT consultant tu yang buat. Hello!!!! It was me la...!!! Sorry, from the last event (somewhere), i will NOT let others to take the credit for my effort. Nope, no more. Ni sikit2 la gamba yang cK snap (owh...did i mentioned i am the photographer as well?) ...

Opening Gambit - LKJ (Head, FSTEP) & Dr. Kamal (CEO, Ins Bank-Bank Msia)

Blurry Mala

Apa apa pon, sonok la jugak. Kitaorang akan buat buat post mortem on Tuesday next week. Itu pun lepas cK n few others mengeluarkan rasa kurang senang kitaorang terhadap event flow direct to big boss. Dari last event kat Lanai sampai la semalam. Huhuuh...jahat dok? Dan cK rasa opis cK nih pun memang dah ade due orang ungka...macam opis sincan! Ahaks!

3 femfuan garang opis

We rox kan kan kan!

Amin!!!!!

4 comments:

yaya|azura said...

congrats ck and team....... mesti susah nak organize such event kan?

redbutterfly said...

sgt susah kak yaya,tp we've made it!
sedey x sempat sanding ngan abam koh! (owhh..pelamin anganku musnah sudaaa....huhuu)

SilverFerio said...

taniah! taniah! bila nak makan2?

ermmm majlis serah tshirt nanti boleh meriah lagi la kan

DoOrDie said...

yaya : mekasih daun keladi!

dilla : ahahha...abam koh hang dah kena koh dah...hahaha..

anome : baman, janji bajet ade.hahhaa...belum sempat lagi jumpa tok nih aaahhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...