Friday, February 27, 2009

:: Young @ Heart ::

Sekadar gambar hiasan dan tidak ada kaitan dengan yang hidup ataupun mati

Sesi berbalas sms yang telah ditapis dengan penapis yang berkualiti tinggi.

TM : Sorry, bz sket arini. Ada event tadi.
CK : Owh, takpe. Event apa wak?

TM : Dalam opis je. TM punya Financial Report.
CK : Ahhh...Lama tak nampak kat tren?

TM : Ha ah. Pegi awal skrg. 7.15. Awak?
CK : 7.35. Penuh je selalu.

TM : Tu la. LRT bengong. Pernah sampai opis 9.15. Gile lambat!
CK : Kesian.

TM : Lagi teruk bila "Tren yang akan tiba di platform 2 tidak akan digunakan"
CK : Tau pon! Ntah apa-apa ntah. Eh, awak asal mana eh?

TM : KL je. Family kat Keramat.
CK : La...KL je...dun mind, umur?

TM : Muda lagi. Cubalah teka.
CK : Ermm...paling kuat 25?
**Dalam hati dup dap dup dap daaahh! Janganlah muda sangat!

TM : Kurang sikit. Saya 24. Tapi ada org kata nampak mcm dah ada anak 2.
CK : Muka matured, garang! Maybe thats why.
**Hancur plan! Huwaaa!!!!!

Macam mana ni kawan-kawan? Patutkah saya teruskan mengorat Trainman itu?

13 comments:

Pink Marie said...

wahahaha..

teruskannnnnnnnn!! anak ikan ape salahnye kalo lagi matang dr tua miang tasedar diri.

eh dia tak tanye plak ur age??

Gee said...

kalau dia baik k.gee sokong jer.. hiihihihi... :)

NaD said...

age doesnt matter la ck..

DoOrDie said...

mek : dia tak plak tanya...dan dia tak plak panggey i kakak...apakah maksudnya tu?

kak gee : huhuhuhu....bakal mengikut jejak rita rudaini kah?

cik nad : dah agak dah..mesti cik nad akan respon pasal trenmen! he he he!

SilverFerio said...

good luck... :d

DoOrDie said...

baman - just to get to know him n others too....nutin seyes la...me so malas to centa2 nih.

Mem Aluya said...

Alaaaa... Cikgu Linda dengan Q... 7 years difference wat... :D

Dory said...

kalu u xkisah, ape salahnyeee.... hihi

DoOrDie said...

heheheh...aiman tak kesah...kui kui kui !

akulah selet said...

mpuahhahahah...i know im late to give this comment however...mpuuhahahha i have told u so sayang...mesti muda (i cant remember my exact conversation...unfortunately...darn!)

If u ask me...get to know him first...if both of u feel comfortable...then y not! anyway he is old enough...24 tahun...oklah.

DoOrDie said...

owhhh..ayang restu eh?

sayang ayang!

LOL!

aku la ros said...

umur tak ada masalah la.. janji dia ok.. gud luck fren

redbutterfly said...

alaaa sister,kalo u xmo bak trenmen sini...i relaaaa....kah kah kah... age is just a number laa sister.... if both of u feel comfortable with each other, why not???

ps: adakah kami2 akan mkn nasi minyak free ini tahun?? miahahaa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...