Monday, February 09, 2009

:: Fitness First ::

Setelah hampir seminggu befikir-fikir tentang berat badan, bentuk badan cK yang cumil nih makanya, cK ambil keputusan untuk mendaftar diri di Fitness First.

Thanks to Syihan yang beria-ia buat follow up and he is cute ok! Tu yang tambah semangat lagi tuh nak memantopkan diri kasi meletop! Ha ha ha. No la, i think its about time for me to do sumtin to myself oredi.

Last year konon nyer target 08.08.08 nak jadi bootylicious haram tak kemana pon. Tahun nih harapnya before jejak angka 3o tuh (tahun depan) i manage to achieve my target. I do feel good about myself but i want to feel better. Tak salah kan?

cK pon dah tanya-tanya pendapat few frens and orang2 sekitar. Ada yang kata Ok, ada yang kata bazir. Well guys, i will try my best to use the best of every single cents i spent on the program. Satu lagi, manalah sangka kalau ada jodoh di sana. wink wink!

Lagi satu. dapat juga cK isi masa lapang ngan aktiviti baru. Takde lah dok nak meraban abiskan RM semata2 tengok wayang, makan, jenjalan semata-mata (walaupun aktiviti itu bakal diteruskan juga, tapi kuranglah kot). Wish me luck korang!

11 comments:

yaya|azura said...

hahaha... i fell in luv with my fitness consultant yang cute dan beramut cacak itu .. ngeeeeee.
;-P

anyway cK, ada signup for personal trainer? at least ada orang jaga kita punya workout, kalau malas sket nanti kena sebat. huahahaha. :p

SilverFerio said...

go gal!

Dory said...

go CK! u can do it..!

Pink Marie said...

tunggu yg kat ioi tu siap mek nak sign up gak lah. hoh.

arghhhh mkn mkn mknnnnnnnnnnn!!

Mira a.k.a Toti said...

good luck! lama gak nk tunggu ko join! huh!

btw, bru nk suh ko sign up atas nama aku...leh dpt discount arr! aku dh tnye ngan PT aku... leh dpt same rate ngan aku!

DoOrDie said...

kawan2 sumer..mekasih naaa!!!harapan menggunung nih..maklumlah..dah bayar kan..huhuu...

toti - aiyakk..aisehmen..kenapa ko tak bitaw awal2...aduyaii...takperla...aku cayang si syihan tu...kasik can la..nnt kita ken go togede2 ok?

Zu said...

caiyokkkkk

DoOrDie said...

sniff sniff snifff

redbutterfly said...

caiyokkkkkkkkkkkkkkk sister!!!!
smlm i gi round tasik perdana jerk...walopon ujan,sanggup ku redah juaaaa....huhuuu...

xpe...tgk next mth kalo den kayo,den join ff naaa....

DoOrDie said...

baiklah!!!

DoOrDie said...

baiklah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...