Thursday, February 05, 2009

:: Kambing Bin ?? ::

Semalam merupakan haru yang agak best dalam minggu ni. Bukanlah sebab cK dapat duit terpijak atau ada orang masuk melamar tapi hati cK sangat happy.

Sapa2 yang jarang-jarang bukak MukaBuku mungkin tak perasan sangat tapi sapa yang masuk akan perasan yang cK buat trivia teka teki semalam. Yelah, daripada rasa ngantuk dan blur petang2 hari kat opis ni, cK cuba bagi peluang kat sumer kawan2 menggunakan akal mereka dalam menyelesaikan teka teki yang cK sediakan.

Sambutan yang diterima? Jangan cakaplah, havoc beb! Sampai ke tahap cK offer nak banje makan mula la lagi depa2 tuh semangat giler nak jawab. Meh refer kat bawah soalan yang paling cK suka.



Pasni, korang leh dapat idea nak tanya orang sebelah, jejiran, skendel korang soalan maut nih. Hari ni cK layan trivia story telling...Masing2 kelaut sudah!

2 comments:

SilverFerio said...

d'kambing hitamkan
d'kambingkan
black sheep

DoOrDie said...

aik???

marahhhh????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...