Thursday, December 25, 2008

.: Lesbian Otak Kau!!! :.

Why me? Kenapa aku? All the time aku?

Salahkah kalau jadi orang yang mempunyai tahap diplomasi yang agak tinggi nih? Mungkin tak salah, tapi hakikatnya kita terpaksa mendahulukan rasa jiwa orang lain. Eh, hello! I am not perfect ok!

U come to my place, bitching bout me or my fren then bila aku sound, ko sentap? Duhh! Dahlah kau ngan aku tuh takde connection secara langsung. You know me thru my fren and same goes to me. Still, thats doesnt give you the authority to buka mulut sesedap rasa!

Once a while I'm ok. Tapi kalau dah sedap2 kau nak lancang, silap besar la. Dah buat salah tanggung. Aku nih walaupun rasa macam nak tendang2 kau, still i said sorry if u terasa. What do i get in return? Another maaf yang diiringi ayat2 palat kau tu!

Shit, isn't it? You owe me BIG explaination. Peduli apa aku kalau kau dok mengadu2 kat kawan aku tuh, terangkan keadaan la bla bla bla.. Yang ko carik pasal, tinggal taik kat aku! AKU! Nak sembang, buat muka seposen merayu simpati or mengadu2 ko cakap ngan aku. Kawan aku tuh bukan PA aku! Tak pernah aku hirer secretary ke ape.

She is my fren, and hopefully will always be. Yes, she advice me to just let it go.. But why me? Aku plak kena let go? Bagi muka kat kau sebab mungkin aku nih cerdik sikit dan tak perlu layan isu budak2 kau tuh? Suka hati mulut kau je nak panggey aku lesbo! Kalau rapat ngan aku len cita nak gurau senda. Kau tuh sapa!???

And even if i am a lesbian sekali pon, aku punya suka la. Tak suh pon ko nak announce satu dunia. Pastu nak buh note aku tak sukka ko la itu ini. Suka ati aku nak cat dinding ke cat apa (bak kata abam) none of your business. Melainkan ko tuh sakit ati dan jeles nak buat aku or dia jadi partner ko. Yeah, maybe juga kan!

Eh, tolonglah ! U bitch @ my place, U mengadu domba @ my fren then aku plak nak kena pujuk ko supaya tak merajuk!? Hell no! Aku plak yang kena kursus so that day sedar yang aku nih sacarstic melampau. I am sacarstic. So, dont start! Kalau tak berani nak main bara, baik dok kat balai bomba!

Enuff of these nonsense!


7 comments:

Hidayat Hencem said...

Well...as i said...Kawan is a different entity from Kenalan. Sometimes or i think most of the times, Musuh lagi bagus from Kenalan!

DoOrDie said...

Think of it, true gak!

Thanks, lil bro!

Hidayat Hencem said...

Sure, Right!

Dory said...

kawan ni macam2 dalam dunia ni. ade yg baik ade yg xbrape nak baik. tp yg xbrape nak baik tu la yg ramai.. lantak la dia nak cakap ape pon, yang penting u happy dan orang2 kampung smua sayang kat you!

take care dear.. muah

cikika said...

lesboyan skrang trend ar..sebab tu ar kot die ngat sume orang pon lesboyan.hahaha takpe2 CK cool je..buat sengal otak je layan.chill2 take a chill pil ;)

SilverFerio said...

be my enemy

DoOrDie said...

dory - saya sayang kamu jugak!

ika - chill kat chillies laa!

anome - u want me to?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...