Wednesday, December 24, 2008

.: Hoye Hoye @ Oltaim :.

Ahah! Maafkan CK kerana lambat upload aktiviti sosial kecil kecilan meraikan kejayaan projek kampung kita. Macam yang semua dah serba maklum, hari Ahad lepas beberapa orang kampung telah pon pergi menyaksikan showcase Abam Imran kat Annexxe, Central Market.

Perginya kami adalah untuk membalas sokongan Abam Imran (ha ha ha...sesedap rasa jadi Abam nih!) di atas projek kita. As mentioned before, semua orang yang pergi rata2 having lots of fun. Mana tak nyer, try eh imagine... A bunch of good looking guys, nice body and lovely voice kat depan mata... Mana tak sonok!

Abis2 showcase, kitaorang mulakan rombongan mencari ATM. Aksi buat2 sesat pon ada. Hampeh! Lepas dah cocok ATM, ahli2 kampung pegilah membasahkan tekak kat Oltime eh silap Oldtown, CM. Siap masing2 order makan minum segala.Daripada pukul 5 lebih tuh bukak la cerita demi cerita. Daripada kes mek kuar tv bawak ke bab amik kursus kawin. Then Yana kata nak balik. Tup2 bukak plak, kes Rita Rudaini. Terus Yana tak jadi balik.

Cerita punya cerita, lalut ke bab semi colon p. Seyes, gelak tak hengat. Budak2 Oldtown tuh dah pakat tolong gelak sindir. Ah, ada aku kesah? Tambah lagi order. Kali ni siap tanya tutup pukul berapa. Sambung lagi cerita. Gelak lagi. Eksesais pipi jadinya. Mata berair2 (mata je ok! Len2 tempat takdak!), kejong urat saraf. Yang paling penting, Yana berjaya mempengaruhi CK dan Mek untuk minum air spirulina oren itu.

Apa2 pon, aktiviti hoye2 nih memang best. Nak mintak permission sume orang kampung ni, hak dua aweks tuh leh tak kita convert jadi ahli kampung? Takdelah deaorang rasa terpinggir sangat. Yey! Dah bley balik! Ari ni i patut halfday, tapi sebab dah last minit baru nak bagi memo...We cant cancelled prior arrangement with all the faci. Kono la tunggu sampai kol 5. Still early la compare waktu wajib 5.45 pm.

Daaaa...

2 comments:

Pink Marie said...

wah gamba mek ja yg lebih kat sini.
model nie. model nk kena hentak.

bes gila la time nie weh. first time je duduk sebangku bole ngam lah kira.

m m m m u u u a a a h h h h koranggggg muahahahaha!!

oh mek sokong penambahan ahli baru tu hiks.

DoOrDie said...

mana tak best nyer..gelak sampai nanes2...

si dilla tuh berhelai2 tisu dikejekan nya.

kira aktiviti sehat la nih kan? Macam2 topik penceritaan dari hiburan bawak ke agama sampai ke isu2 global.

Bole diteruskan di masa akan datang...eheeh!

p/s : sokong eh? I feel u la!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...